Home > Slider > Dolly Parton despre pericolele presiunii imaginii corpului asupra fetelor tinere: “Mă îngrijorează”

Dolly Parton despre pericolele presiunii imaginii corpului asupra fetelor tinere: “Mă îngrijorează”

Dolly Parton a vorbit despre problemele legate de imaginea corporală care afectează multe fete tinere, spunând că este îngrijorată de gradul în care celebritățile sunt glorificate de tinerii de astăzi.

În timpul unui interviu de la BBC Newsnight, cântăreața recunoscută în întreaga lume pentru părul său blond și hainele destul de mulate, a vorbit despre modul în care oamenii au subestimat-o pe tot parcursul carierei din cauza modului în care arată. Parton a vorbit apoi în legătură cu temerile pe care le are legate de tinerele fete ușor de impresionat, multe dintre ei încercând să imite imaginea unor celebrități feminine pe care le admiră. “Nu toată lumea poate avea corpul unei vedete de film”, a spus Parton. “Din păcate imaginea foarte lucrată a vedetelor provoacă multe probleme tinerelor care le sunt fane. Există sinucideri, multă depresie, copii care se droghează sau consumă alcool pentru că ei cred că trebuie să arate exact cum arată vedetele”.

Parton a continuat, exprimându-și convingerea că “noi glorificăm aspectul fizic al vedetelor”.

Într-un interviu din 1977 cu Barbara Walters, care a apărut recent pe Twitter, cântăreața a spus că îi place genul de persoană care este atunci când a fost întrebată dacă simte vreodată că oamenii au tendința să o privească drept un personaj haios din cauza aspectului său fizic. “Oamenilor ar trebui să li se permită să fie cine sunt și ar trebui să îi acceptăm exact așa cum sunt”, a spus ea.

Recent, Dolly Parton s-a implicat într-o acțiune de caritate original – Biblioteca de Imaginație a lui Dolly Parton și a lansat un program gratuit de citit pentru copiii mici din districtul Dublin 24. Toți copiii din zona resectivă care participă la programul inițiat de Parton vor primi o carte gratuită în fiecare lună până când vor împlini vârsta de cinci ani. Peste trei milioane de copii cărora li se vor oferi astfel cărți gratuite.

Articole asemanatoare
Despre această forță a naturii numită Dolly Parton și de ce vă recomand „Dolly Parton’s Heartstrings”
Bebe Rexha îl critică pe producătorul de muzică sexist care a spus că este „prea bătrână pentru a fi sexy”
Dolly parton
Dolly Parton, făcută de rușine în public de propria soră
Dolly Parton
Dolly Parton a vorbit despre orientarea sa sexuală: „Oamenilor le place să vorbească”

Comenteaza acest articol

Dolly Parton despre pericolele presiunii imaginii corpului asupra fetelor tinere: “Mă îngrijorează”

by realitatea   1 min
0