Tabu
Image default
PEOPLE

Răzvan și Irina Fodor au plecat în vacanță fără copil. Au ales o destinație exotică!

Unul dintre cuplurile de vedete frumoase de la noi au plecat, ca mulți alții, într-o vacanță de vis departe de agitația din țară, tocmai în Grecia. Este vorba de frumoșii Răzvan și Irina Fodor, care de data această și-au lăsat acasă fetiță și au profitat doar ei de o vacanță specială.

irina fodor vas
irina fodor vas

Irina Fodor, soția fostului cântăreț din trupa Krypton, actorul sau vedeta de televiziune Răzvan Fodor, este foarte activă pe rețelele de socializare și probabil că dacă ea nu ar publica imagini, soțul ei nu ar face acest lucru. “O dată pe an, timp de o săptămână, ne distrăm doar noi, adulții, ca la 18 ani. Azi începe vacanța oamenilor mari!”, a scris reportera de serviciu pe paginile ei de socializare

razvan fodor si irina
razvan fodor si irina

lîngă niște imagini superbe din barca cu care s-au plimbat sau de pe tărâmurile pe unde au mers. S-ar părea că Irina este îndrăgostită de locurile pe care le vizitează, căci majoritaea mesajelor publicate din Grecia sunt pline de inimioare. “Greece, sunset and romance. Best mix ever!”, a mai scris vedeta. Cei doi au planificat probabil această deplasare după ce Răzvan a câștigat 15.000 de euro, jumătatea de premiul cealalată fiind la coleg de reality-shhow Sorin Bontea.

ARTICOLE SIMILARE

Mariah Carey și dependența de alcool. Fostul ei manager rupe tăcerea

Andreea Damian

Cum arată acum Nick de la “N&D și ce nume are fiica lui

Tabu Tabu

Alina Laufer a aflat sexul viitorilor bebeluși

Tabu Tabu

Paris Jackson a încercat să se sinucidă din cauza documentarului despre tatăl ei

Andreea Damian

Liviu Vârciu a devenit și tătic de băiat!

Tabu Tabu

Gina Pistol, mărturisiri sincere despre sarcină

Tabu Tabu

Scrie un comentariu