Home > Vedete > Radu Vâlcan, verificat în Republica Dominicană dacă este bolnav

Radu Vâlcan, verificat în Republica Dominicană dacă este bolnav

raduvalcan
De câteva zile îndrăgitul actor și prezentator de televiziune Radu Vălcan se află în Republica Domnicana unde filmează pentru un reality-show. Având în vedere că pandemia Corona Virus s-a răspândit în toată lumea, și vedetă noastră a fost verificată alături de ceilalți colegi.
radu valcan si doctorul

radu valcan si doctorul

Se știe că Radu Vălcan (42 de ani) a plecat cu filmările noului sezon al reality-showului pe care îl prezintă tocmai în Republica Dominicană. Acolo filmează împreună cu echipa să de producție dar și cu perechile de concurenți și ispite. Însă înainte de a pleca din țară Vălcan și-a făcut analizele să vadă dacă are probleme de sanate. Ajunși acolo au început în fiecare zi testele pentru a nu fi bolnavi sau a nu se îmbolnăvi. Vedetă de televiziune a publicat un mesaj și o imagine pe contul sau de socializare.
“Așa cum ar trebui să fie peste tot în lume și aici lucrurile sunt luate foarte în serios. Suntem monitorizați în permanență, iar la cel mai mic semn de boală ești transportat la spital pentru investigații. Din fericire, toată lumea este sănătoasă. Vă doresc multă înțelepciune, putere și încredere!”, a scris Radu Vălcan pe pagină să de socializare. Actorul prezentator este la curent cu ceea ce se întâmplă în lume și își vede de treaba, ține legătură cu familia și publică imagini exotice pe rețelele de socializare.
Articole asemanatoare
adela-popescu
Cum i s-a schimbat viața Adelei Popescu în cele două luni de izolare
radu valcan
Radu Vâlcan se întoarce din Republica Dominicană. Ce va trebui să facă atunci când revine în țară
adela-popescu
Mesajul de dragoste al Adelei Popescu în plină epidemie de Corona Virus pentru Radu Vălcan
radu valcan si adela popescu
De ce a rămas singură cu doi copii Adela Popescu? Unde a plecat Radu Vălcan

Comenteaza acest articol

Radu Vâlcan, verificat în Republica Dominicană dacă este bolnav

by Tabu Tabu   1 min
0