Home > Vedete > Cristina Ich și Alex Pițurcă au făcut botezul fiului după noile reguli

Cristina Ich și Alex Pițurcă au făcut botezul fiului după noile reguli

cristina ich

Cuplul format din fermectoarea Cristina Ich și Alex Pițurcă și-au botezat băiețelul Noah în weekend-ul trecut într-un cadru de poveste, departe de București, tocmai în Mogoșoaia, la castel, unde au invitat doar 50 de persoane dintre membrii familiei și prieteni.

piturca si cristina ich

piturca si cristina ich

Într-o postare făcută pe rețelele de socialziare Cristina Ich a spus că dacă știa ce greu va fi de organizat un botez cu atâtea persoane nu l-ar fi făcut și e bine de știut pentru viitor căci nu va mai face. Celor doi le-au fost alături rudelele și cei mai apropiați prieteni de familie Cristina a publicat mai multe imagini pe instastory de la frumoasa petrecere iar atmosfera a fost una de sărbătoare.

masa de botez

masa de botez

Împreună cu invitații au mâncat pe terasa palatului Mogoșoaia unde au întins mesele iar invitații au avut la dispoziție un candy bar cu toate bunătățile. Alături de ei la petrecere a cântat pentru invitați și Mihai Gheorghe, un fost concurent la un show celebru de voci, dar

candy bar ul de la botez

candy bar ul de la botez

și alți cântăreți care au ridicat invitații în picioare. Vedeta a pus toate detaliile la punct și oranamentele florale și și-a dorit ca totul să iasă că la carte. Dacă iubitul ei a schimbat când cămașa când tricoul, ea a purtat o ținută specială. Trebuie amintit și tortul cu multe

tort botez cristina ich

tort botez cristina ich

etaje și un personaj de desene animate în vârf pentru micuțul Noah. Tânăra a menționat prin postările ei că se mai gândește dacă va organiza sau nu prea curând propria petrecere de nuntă fiind totul prea obositor cu multă bătaie de cap.


Comenteaza acest articol

Cristina Ich și Alex Pițurcă au făcut botezul fiului după noile reguli

by Tabu Tabu   1 min
0