Tabu
Image default
PEOPLESlider

Meghan Markle, victorie mare în instanță! A câștigat un proces important

Meghan Markle a câștigat procesul împotriva tabloidului britanic „Mail on Sunday”. Ducesa de Sussex era implicată în acest proces de ceva timp. Meghan a dat în judecată tabloidul pentru încălcarea vieţii private după publicarea unei scrisori adresate tatălui său, relatează AFP.

A durat ceva timp până să i se facă dreptate, dar judecătorul a decis că soția prințului Harry are dreptate. „Reclamanta se putea aştepta în mod rezonabil ca acel conţinut de scrisoare să rămână privat”, a declarat judecătorul Mark Warby.

Acesta din urmă a fost contactat în ianuarie de avocaţii lui Meghan Markle pentru a se pronunţa, fără să aştepte un proces care s-ar fi putut dovedi bogat în dezvăluiri despre viaţa cuplului, instalat în California după ce a anunţat că doreşte să se retragă din rândul membrilor activi ai familiei regale britanice.

„Dar Meghan încă nu a intentat un proces privind drepturile de autor”, a declarat Chris Ship pe Twitter. O audiere pentru determinarea următorilor paşi ai procedurii a fost stabilită pentru 2 martie.

Ce conținea scrisoarea

Meghan Markle, alături de tatăl ei, Thomas Markle

Fosta actriţă americană, în vârstă de 39 de ani, a acuzat conglomeratul media Associated Newspapers – care editează cotidianul Daily Mail şi suplimentul său duminical Mail on Sunday – că i-a încălcat viaţa privată publicând extrase dintr-o scrisoare scrisă de mână, adresată în august 2018 tatălui său Thomas Markle, în vârstă de 76 de ani, cu care Meghan nu e în relaţii bune, potrivit People.

Scrisoarea a fost scrisă la câteva luni după nunta ei cu Harry în mai, la care tatăl lui Meghan nu a participat din motive de sănătate şi după ce acesta a pozat pentru paparazzi. În scrisoare, ea îi cere lui Thomas Markle să nu se mai expună şi să nu mai mintă în presă despre relaţia lor tensionată.

ARTICOLE SIMILARE

10 ținute Preppy ⎢ Un look retro care se reinventează

Ciocîrlan

Evoluția cămășii albe, cameleonul urban chic

Andreea Damian

10 cele mai urate vedete masculine

realitatea

Alina Sorescu a divorțat în secret de Alexandru Ciucu? Cum s-a dat de gol

Andreea Damian

Jean-Claude Van Damme revine pe ecrane. În ce film de pe Netflix îl vom vedea pe actor

Andreea Damian

Femeile matinale rămân însărcinate mai ușor, spun cercetătorii

Andreea Damian

Scrie un comentariu