Tabu
PEOPLE

Cum arată camera viitorului copil al Danei Rogoz

Mai are puțin și naște și fosta Abramburica nu are stare și face toate pregătirile pentru venirea pe lume a fetiței ei și a lui Radu Dragomir, soțul ei. Dana Rogoz le-a povestit fanilor de pe internet că i-a amenajat micuței camera și a cumpărat ce mai aveau nevoie pentru camera. “Mai sunt doar câteva zile până când voi aduce pe lume al doilea copil. Scriu aceste cuvinte și mă apucă emoțiile! Aaaaa! Bun, să revenim la subiect. Am montat pătuțul și masa de înfășat, am ales canapeaua pe care voi alăpta nopțile și am mutat purificatorul din mansardă, în acest loc “strategic”, pentru că micuța mea să respire un aer cât mai curat posibil.

camera copil dana rogoz
camera copil dana rogoz

Vlad a făcut la naștere dermatită atopică. Având acest fond alergic, am fost nevoiți să luăm o serie de măsuri în primele săptămâni de viață. Una dintre ele a fost să ținem câinele la distanță. Mi-ar fi plăcut să am încă de pe atunci acest purificator, care mi se pare cea mai bună investiție pentru casă în acest moment. Dincolo de faptul că aerul în oraș e cum e, iar praful intră în case în cantități ireale (de când sunt în izolare și fac doar eu curat, văd exact cât praf se adună…), mai e și sezonul alergiilor.

dana rogoz camera copil
dana rogoz camera copil

Cum funcționează: un prefiltru elimină mai întâi particulele mari, apoi un filtru de carbon activ îndepărtează mirosurile și COV. În cele din urmă, un filtru Hepa elimină particulele ultrafine de până la 0,003 microni, inclusiv PM2,5, praful, acarienii, alergenii obișnuiți, bacteriile și virusurile. Și puteți urmări în timp real calitatea aerului din locuința dumneavoastră prin aplicația Air Matters”, a povestit Dana Rogoz pe rețelele de socializare.

ARTICOLE SIMILARE

Andreea Marin și Mirela Vaida premiante la “Gala I Succes – Oameni de succes”

Tabu Tabu

Actrița Ecaterina Ladin e gravidă a doua oară

Tabu Tabu

Stevie Wonder se mută din Statele Unite

Andreea Damian

Ce fată frumoasă are Marius Şumudică! Sarah este fotomodel şi visează la titlul de Miss România

Andreea Damian

Cum arată fiica cea mare a lui Jamie Foxx. E model, dar vrea cucerească și Hollywood-ul

Andreea Damian

Quentin Tarantino și Uma Thurman au îngropat securea războiului după 15 ani

Andreea Damian

Scrie un comentariu