Tabu
Image default
PEOPLESlider

Arnold Schwarzenegger va debuta pe micul ecran

Arnold Schwarzenegger va juca într-un serial de televiziune, pentru Netflix. Serialul va fi o „aventură de o oră cu spioni”, în care va juca starul american și actrița Monica Barbaro în rolul unei echipe tată-fiică, în care cei doi nu știu că lucrează pentru CIA.

„Fanii din întreaga lume îmi cer un rol ca acesta de ani întregi, iar acum, în sfârșit, îl vor primi datorită partenerilor noștri excepționali de la Skydance și Netflix”, relata Schwarzenegger pentru Deadline. „Sunt mai mult decât pregătit să încep să lucrez la serial, alături de Nick și Monica și de întreaga echipă”.

Serialul de opt episoade nu a primit încă un nume. Știm însă că în serialul creat de către Nick Santora (Jack Reacher, The Fugitive), atunci când un tată (Schwarzenegger) și fiica sa (Barbaro) află că fiecare lucra, separat, ca agent CIA timp de ani întregi, ei înțeleg că relația lor a fost o minciună și că de fapt nu se cunosc unul pe altul. Nevoiți să facă echipă ca parteneri, serialul surprinde dinamica din orice familie, pe fundalul unei povești cu spioni, cu acțiune și cu umor.

Santora a creat și dezvoltat ideea originală a seriei. El este și producător executiv al serialului fără titlu ca parte a tranzacției sale globale cu Skydance Television. Proiectul a fost dezvoltat intern la Skydance TV.

Arnold Schwarzenegger, care are o relație de lungă durată cu Skydance prin intermediul filmelor Terminator Genisys și Terminator: Dark Fate, produce serialul împreună cu David Ellison, Dana Goldberg și Bill Bost. Acest serial extinde relația Skydance TV cu Netflix, unde compania produce o comedie de succes de lungă durată, Grace și Frankie.

ARTICOLE SIMILARE

Anxietatea pe timpul pandemiei. Cum să faci față vieții după izolare

Andreea Damian

Fiecare generatie crede ca este de sacrificiu. De ce?

realitatea

Prințul Harry, avertizat de fratele lui Meghan Markle: „Faci cea mai mare greșeală”

Andreea Damian

Reteta de toamna – Pumpkin Spice Latte

realitatea

Canicula și efectele sale asupra sănătății

Andreea Damian

Punctul G nu există. Cum arată noua hartă a plăcerii feminine

Andreea Damian

Scrie un comentariu