Tabu
PEOPLESlider

Cristina Cioran şi-a botezat fetiţa. Cine au fost nașii și cum s-a îmbrăcat vedeta

Sâmbătă a fost o zi importantă pentru Cristina Cioran şi iubitul ei. Fetița lor, Ema, a fost botezată. Evenimentul a fost unul restrâns, printre invitaţi aflându-se şi prezentatoarea Simona Pătruleasa.

Ema va împlini un an la jumătatea lunii iunie, iar botezul a avut loc abia acum din cauza războiului, dar și pentru că fosta prezentatoare TV nu a dorit să o boteze pe frig.

„Am zis că nu o botez pe frig, am așteptat să treacă pandemia, n-am știut că vine războiul și a rămas că o botezăm prin mai, ca să treacă și Paștele. Botezul se va face, doar că după mijlocul lui mai. Am găsit niște variante de locație, va fi și terasă, și interior.

Va avea trei cupluri de nași. Sunt prieteni foarte apropiați și și-au dorit foarte mult să împărtășească acest moment cu noi, așadar Ema va avea mai mulți nași, iar ea își va alege de cine va fi mai apropiată. Nu sunt cupluri căsătorite”, spunea vedeta în urmă cu puțin timp.

Micuţa a avut trei perechi de naşi, aşa cum declara vedeta recent. Petrecerea de botez a avut loc la un restaurant intim, alături de familie și prietenii apropiați.

Ema a fost îmbrăcată cu o rochiță fucsia și a arătat ca o prințesă. Tatăl ei, Alex Dobrescu, s-a asortat cu ea, purtând un tricou de aceeași nuanță, iar Cristina Cioran a purtat o rochie corai și pantofi fucsia.

Cristina Cioran

După ceremonia de la biserică, invitații s-au îndreptat spre restaurant. Și Cristina Cioran și partenerul, Alex Dobrescu, și-au schimbat ținutele. Ea a îmbrăcat o rochie roșie, iar el a apărut în costum cu tricou viu colorat. La eveniment, și prezentatoarea Simona Pătruleasa și-a făcut apariția.

ARTICOLE SIMILARE

Regina Elisabeta a II-a a împlinit 94 de ani. Cum s-a sărbătorit suverana în plină pandemie

Andreea Damian

Anxietatea pe timpul pandemiei. Cum să faci față vieții după izolare

Andreea Damian

Verile ar putea deveni „prea fierbinţi pentru oameni”

Andreea Damian

Alina Ceușan e gata de botez, dar nu știe când va avea loc

Tabu Tabu

Haute Couture | Cele mai frumoase rochii de mireasă din colecțiile primăvară/vară 2021

Andreea Damian

Gina Pistol nu își mai alăptează fetița. Ce a pățit iubita lui Smiley

Andreea Damian

Scrie un comentariu