Home > Agenda > Taylor Swift spune că i s-a interzis să cânte la American Music Awards

Taylor Swift spune că i s-a interzis să cânte la American Music Awards

Richard Ma

Taylor Swift susține că i s-a interzis să interpreteze piese de pe primele sale șase albume la American Music Awards. Motivul este că artista pop se află într-un conflict cu Scott Borchetta, fostul ei manager de la casa de discuri Big Machine Records, și cu Scooter Braun, partenerul lui Borchetta, care deține întregul ei portofoliu de piese muzicale.

Swift a scris joi pe Twitter că Scooter Braun și Scott Borchetta nu o vor lăsa să cânte nicio piesă din ultimii 10 ani pe scena American Music Awards (AMAs), unde va primi premiul Artist of the Decade. În postare, cântăreața de muzică pop explică faptul că i s-a spus  că nu poate folosi niciun cântec de pe primele ei șase album, în timpul ceremoniei, deoarece Braun și Borchetta cred că ar trebuie să le reînregistreze. Dar Taylor nu are voie să reînregistreze nicio piesă pe care Braun o deține înainte de noiembrie 2020.

 

De asemenea, vedetei i s-a interzis să folosească respectivele cântece într-un documentar despre viața lui Taylor Swift, pregătit de Netflix. „Scott Borchetta a spus echipei mele că îmi vor permite să-mi folosesc muzica doar dacă fac următoarele lucruri: dacă sunt de acord să nu reînregistrez versiunile copycat ale melodiilor mele anul viitor (ceea ce am voie legal să fac) și, de asemenea, a spus că trebuie să nu mai vorbesc despre el și Scooter Braun”, a declarat ea.

Pe 23 august, Taylor Swift a lansat albumul „Lover” care s-a vândut în peste 1 milion de exemplare în Statele Unite. Cel de-al şaptelea album al lui Swift este şi primul album pentru care cântăreaţa deţine controlul deplin al înregistrărilor master. Primele şase discuri ale ei sunt deţinute de Scooter Braun şi Big Machine Label.

Articole asemanatoare
Taylor Swift dă de pământ cu „toxicitatea masculină”, capitalul privat și Șoroș la premiile Billboard
Taylor Swift
Taylor Swift spune că femeile sunt mai mult decât niște „incubatoare pentru bebeluși”
“You need to calm down” – un imn politic pro LGBTQ mai mult decât un hit Taylor Swift
Mesajul de pe Instagram al lui Taylor Swift a dus la o “o creștere masivă în înregistrarea alegătorilor”?

Comenteaza acest articol

Taylor Swift spune că i s-a interzis să cânte la American Music Awards

by Andreea Damian   1 min
0