Tabu
PEOPLESlider

Dans erotic marca Jennifer Lopez la AMA 2020 VIDEO

Duminică seară s-au decernat cele mai râvnite premii muzicale din SUA, American Music Awards. Din cauza pandemiei de coronavirus, au avut loc mai multe spectacole live, cu un public restrâns. Gazda evenimentului a fost Taraji P. Henson.

Taylor Swift, The Weeknd și Dan + Shay au fost marii câștigători ai serii, cu trei trofee fiecare. Gala a conținut o mulțime de spectacole live. Dar unul dintre cele mai importante momente ale serii a fost performanța lui Jennifer Lopez și Maluma, care au interpretat pentru prima dată live duetul lor „Pa ‘Ti + Lonely” (piesa se află pe coloana sonoră a viitorului lor film, Marry Me).

A fost un show fascinant, plin de coregrafie, lumini și ținute provocatoare! Atât de senzual, încât le-a dat emoții producătorilor galei. Cenzorii ABC ar fi fost înspăimântați înainte de spectacol, potrivit The New York Post. Show-ul lui J Lo le-a amintit de reprezentația ei de la Super Bowl 2020, care a stârnit un val de reclamații, pe motiv că performanța ei a fost prea „porno”.

Comisia Federală de Comunicare din SUA, echivalentul CNA din România, a primit 1.312 reclamaţii de la telespectatorii care au urmărit reprezentaţia artistelor Shakira şi Jennifer Lopez din timpul campionatului Super Bowl 2020.

Ei bine, diva nu s-a dezis nici de această dată. Mai mult, la un moment cei doi interpreți au mimat sexul pe masă. Jennifer Lopez a sărit rapid, îndreptându-se spre dansatori pentru un nou dans provocator.

ARTICOLE SIMILARE

Cine sunt cei patru noi juraţi de la „Chefi la cuţite”. Numele surprinzătoare alese de Antena 1

Andreea Damian

7 gadgeturi pe care să le iei cu tine în orice vacanță

Andreea Damian

Casa lui Drake arată ca un monument. Are propriul teren de baschet FOTO

Andreea Damian

Cancer de sân | Cum se face autoexaminarea corectă a sânilor

Andreea Damian

S-a lămurit cineva la ce folosește gluga de la fustă?

Andreea Damian

N-ai să crezi cum își distrează copiii Horia Brenciu în izolare

Tabu Tabu

Scrie un comentariu