Tabu
Image default
BEAUTY Slider

4 coafuri ideale pentru vreme ploioasă

Ploaia, în general, umezeala din aer ne strică părul și uneori nici fixativul nu poate face față, indiferent cât de mult ar încerca să ne țină eforturile sub control. De aceea, cea mai bună alegere pe care o putem face este să ne exploatăm părul sub forma lui naturală, să îl aranjăm fără să îl modificăm drastic.

Nimic nu poate fi mai simplu cu aceste 4 coafuri ușor de realizat.

Împletituri africane

Părul tău are tendința de a se ondula sau încreți atunci când plouă? Concentrează-te pe o coafură împletită, ideală pentru a limita aspectul volumul. Cum ar fi aceste împletituri tip boxer.

Păr cu aspect umed

Această coafură care constă în obținerea unui „efect umed” a părului îți va permite să arăți aranjată chiar și pe timp ploios. Pentru a realiza acest lucru, aplică o ceară sau un gel de coafare cu efect lucios pe tot părul, aranjându-ți părul spre spate.

Coadă de cal la baza gâtului

Ideală pentru părul lung sau mediu, această coadă de cal este ultra-eficientă la îmblânzirea părului și la limitarea apariției volumului pe vreme umedă. Trucul: aplicați un produs de coafat pentru a crea un film protector și pentru a ilumina părul.

Coc

Acest coc înalt, bine așezat, așezat pe vârful capului, permite părului să fie protejat de umiditate și poate fi așezat cu ușurință sub o eșarfă sau o umbrelă. Foarte chic, scoate în evidență capul și fața. Adoptă-l fără ezitare!

ARTICOLE SIMILARE

Nicki Minaj le cere rapperilor să cânte mai puțin despre politică

Andreea Damian

Cele mai frumoase lecții de viață oferite de Robin Williams. A șaptea valorează cel mai mult

Andreea Damian

Soția lui Alec Baldwin, selfie în lenjerie intimă la o zi după ce a născut a patra oară

Andreea Damian

New trend alert: costume de baie minuscule făcute din bandă adezivă

Andreea Damian

De ce merită să aștepți și să consumi dovleacul de toamnă – iarna

realitatea

Bucureștiul fanariot ⎪ Dezbatere online cu Tudor Dinu

Ciocîrlan

Scrie un comentariu