Tabu
Image default
FASHION Slider

Cele mai frumoase ținute de la Premiile Grammy 2021

Duminică a avut loc cea de-a 63-a ediție a premiilor Grammy. Gala s-a desfășurat la Staples Center din Los Angeles, cu reptectarea restricții anti Covid. Ceremonia în aer liber trebuia să aibă loc inițial pe 31 ianuarie, dar a fost amânată din cauza pandemiei de coronavirus.

Anul acesta nu a existat public, ci doar artiști, interpreți și nominalizați. Toți participanții au fost așezați la o distanță sigură unul de celălalt, cu doar câteva mese la care celebritățile se roteau la fiecare 45 de minute în timp ce așteptau să-și accepte premiile

A fost una dintre cele mai importante nopți din calendarul industriei muzicale și, ca de obicei, covorul roșu a fost plin de ținute spectaculoase. Taylor Swift, Megan Thee Stallion, Dua Lipa și Lizzo au avut un aspect îndrăzneț și colorat la ceremonie.

Taylor Swift, care este nominalizată la șase categorii, a purtat o rochie scurtă Oscar de la Renta cu gât înalt, acoperită cu flori brodate colorate. Aspectul a fost completat de o pereche de pantofi Christian Louboutin.

Unul dintre primii câștigători ai galei, Megan Thee Stallion, 26 de ani, a îmbrăcat o rochie portocalie strălucitoare Dolce & Gabbana, cu fantă înaltă pe coapsă și o fundă uriașă pe spate. Iar Dua Lipa a uimit cu o rochie cu mărgele Versace, pură, cu decupaj pe coapsă. Un fluture, alcătuit din cristale roz, a atras privirile asupra ținutei sale, care avea și decupaje pe șolduri.

Cântăreața Lizzo a canalizat vibrațiile anilor ’80 într-o ținută strălucitoare de culoare verde mentă fără bretele Balmain. Cântăreața country Maren Morris, în vârstă de 30 de ani, a sosit într-o rochie personalizată lila Dolce & Gabbana cu decolteu adânc.

ARTICOLE SIMILARE

Converse pentru o cauză nobilă

realitatea

Poluarea aerului crește riscul de avort spontan la fel de mult ca fumatul

Andreea Damian

Kate Moss si Lea T se saruta pe coperta revistei Love

realitatea

Street fashion: Cristiana

realitatea

Semnele prin care pielea îți arată că-ți lipsește vitamina D

Andreea Damian

Ed Sheeran a stabilit un nou record mondial

Andreea Damian

Scrie un comentariu