Tabu
FASHIONSlider

Cele mai frumoase ținute de la Premiile Grammy 2021

Duminică a avut loc cea de-a 63-a ediție a premiilor Grammy. Gala s-a desfășurat la Staples Center din Los Angeles, cu reptectarea restricții anti Covid. Ceremonia în aer liber trebuia să aibă loc inițial pe 31 ianuarie, dar a fost amânată din cauza pandemiei de coronavirus.

Anul acesta nu a existat public, ci doar artiști, interpreți și nominalizați. Toți participanții au fost așezați la o distanță sigură unul de celălalt, cu doar câteva mese la care celebritățile se roteau la fiecare 45 de minute în timp ce așteptau să-și accepte premiile

A fost una dintre cele mai importante nopți din calendarul industriei muzicale și, ca de obicei, covorul roșu a fost plin de ținute spectaculoase. Taylor Swift, Megan Thee Stallion, Dua Lipa și Lizzo au avut un aspect îndrăzneț și colorat la ceremonie.

Taylor Swift, care este nominalizată la șase categorii, a purtat o rochie scurtă Oscar de la Renta cu gât înalt, acoperită cu flori brodate colorate. Aspectul a fost completat de o pereche de pantofi Christian Louboutin.

Unul dintre primii câștigători ai galei, Megan Thee Stallion, 26 de ani, a îmbrăcat o rochie portocalie strălucitoare Dolce & Gabbana, cu fantă înaltă pe coapsă și o fundă uriașă pe spate. Iar Dua Lipa a uimit cu o rochie cu mărgele Versace, pură, cu decupaj pe coapsă. Un fluture, alcătuit din cristale roz, a atras privirile asupra ținutei sale, care avea și decupaje pe șolduri.

Cântăreața Lizzo a canalizat vibrațiile anilor ’80 într-o ținută strălucitoare de culoare verde mentă fără bretele Balmain. Cântăreața country Maren Morris, în vârstă de 30 de ani, a sosit într-o rochie personalizată lila Dolce & Gabbana cu decolteu adânc.

ARTICOLE SIMILARE

Celebritățile au adus un omagiu Ucrainei, la Premiile Oscar 2022

Andreea Damian

Ce rochie va purta Michelle Obama la balul inaugural din 2009?

realitatea

De ce femeile care rămân singure pentru perioade lungi de timp sunt cele mai fericite

Andreea Damian

Tot ce trebuie să știți despre Oscarurile din 2021

Andreea Damian

Detoxifiere emoțională | Metodele care funcționează cu adevărat

Andreea Damian

Rosie Huntington Whiteley pe coperta LOVE

realitatea

Scrie un comentariu