Tabu
PEOPLESlider

Andreea Marin a ajuns la greutatea pe care o avea în liceu. Cum arată vedeta acum

Andreea Marin, în vârstă de 49 de ani, a slăbit 20 de kilograme și a mărturisit că nu a luat această decizie pentru siluetă, ci din cauza unei probleme de sănătate.

Vedeta nu putea să respire bine și se confrunta cu atacuri de panică și alte complicații. În prezent, aceasta a ajuns la greutatea pe care o avea în liceu. 

„Nici gând, eu nu sunt atât de ușor influențabilă! (n.r. nu a slăbit din cauza comentariilor negative) Și apoi, eu nu am slăbit de dragul siluetei, ci pentru o problemă de sănătate pe care am avut-o. E cu totul altceva! Am ajuns la medic, medicul mi-a spus că acesta este corpul meu, duce până într-un punct și de acolo orice kilogram în plus creează probleme de sănătate.

Nu puteam respira bine, aveam o anxietate care venea din acest lucru, atacuri de panică și alte complicații! Lucrurile nu țin de aspectul fizic, ci pur și simplu de probleme care sunt mult mai serioase! L-am ascultat pe medic și așa am și cunoscut-o, ulterior, pe Carmen și am ajuns pe mâinile ei! Nu am renunțat la nimic! (n.r. mănâncă orice). Am renunțat un timp doar, până am slăbit!

Imagine

Eu am pierdut deja 20 de kilograme și nu am de gând să mai continui! Am acum greutatea din liceu și mi se pare nesănătos să merg mai departe. Am oprit procesul de slăbire și am învățat niște reguli bune! Cu această ocazie, îmi propun să păstrez pentru tot restul vieții mele un stil de viață sănătos! Dacă tot am trecut prin acest proces, am înțeles ce este bine, ce nu este bine, ce îmi place, ce mi se potrivește și ce nu! Încerc să respect aceste principii”, a spus Andreea Marin pentru Ego.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Kate Middleton, exemplu de stil și eleganță la înmormântarea prințului Philip. Cât au costat rochia și bijuteriile ducesei

Andreea Damian

Probleme pentru WRS, reprezentantul României la Eurovision 2022, chiar înainte de semifinală

Andreea Damian

Premiile Grammy 2020. Femeile domină lista nominalizărilor

Andreea Damian

Mateia, gest special de solidaritate pentru poporul din Ucraina

Andreea Damian

Vestea momentului! Vlad Gherman o duce la altar pe Oana Moșneagu

Andreea Damian

Fiecare femeie trebuie să vadă noua reclamă a Serenei Williams ca să înțeleagă importanța feminismului

Andreea Damian

Scrie un comentariu