Home > Slider > Clanul Kardashian face angajări. Aplicanții, furioși după ce au aflat care sunt cerințele

Clanul Kardashian face angajări. Aplicanții, furioși după ce au aflat care sunt cerințele

kardashian

Să fie student, să dețină mașină, să locuiască în Los Angeles și să aibă posibilitatea de a lucra două zile pe săptămână – lunea și miercurea – între orele 9.30 și 18.00. Sunt pretențiile de angajare ale familiei Kardashian! Dacă totuși consideri că îndeplinești toate condițiile enumerate mai sus, grăbește-te și aplică.

Pare o glumă, însă anunțul de angajare este pe bune. Și nu este doar un post disponibil, ci de mai multe. Cu toate acestea, doamnele din familia Kardashian susțin că este vorba, de fapt, despre un intership neplătit. Detaliu care a stârnit reacții negative pe rețelele de socializare.

Oricât de populare sunt Kim, Khloe sau Kylie, nimeni nu merită să facă voluntariat pentru ele, cred internauții. Promit însă să îl învețe pe stagiar tainele vieții de starletă, dar în intimitatea căminului lor. Stagiul de practică include printre altele plimbatul câinilor, shopping-ul sau împachetarea cadourilor.

Familia Kardashian – Jenner este una dintre cele mai bogate familii din lume. Dar asta nu înseamnă că îi plătește pe toți cei care lucrează pentru ea. Iar oamenii s-au arătat revoltați de faptul că posturile puse la bătaie – posturi de stagiari la compania „Jenner Communications” – sunt neplătite.

De asemenea, mulți sunt de părere că aplicanții trebuie să aibă grijă, pentru că s-ar putea ca aceste job-uri să fie în afara legii. Potrivit Departamentului Muncii din SUA,  în urma stagiului, studentul trebuie să dobândească „competențe similare cu cele pe care le-ar dobândi într-un mediu educațional”, ceea ce nu e cazul aici. În mare parte, familia Kardashian oferă experiență în organizarea casei, un beneficiu pe care aplicantul, de regulă student, nu îl poate fructifica.

 

Articole asemanatoare
Modul și motivele pentru care fundul a devenit o obsesie fitness
Larsa Pippen
Larsa Pippen, „sora” secretă a lui Kim Kardashian, de care puțini au auzit
Ce conteaza in angajarea de juniori – specializarea studiilor sau programele de internship?
Khloé Kardashian şi Lamar Odom divorţează!

Comenteaza acest articol

Clanul Kardashian face angajări. Aplicanții, furioși după ce au aflat care sunt cerințele

by Andreea Damian   1 min
0