Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Clanul Kardashian face angajări. Aplicanții, furioși după ce au aflat care sunt cerințele

Să fie student, să dețină mașină, să locuiască în Los Angeles și să aibă posibilitatea de a lucra două zile pe săptămână – lunea și miercurea – între orele 9.30 și 18.00. Sunt pretențiile de angajare ale familiei Kardashian! Dacă totuși consideri că îndeplinești toate condițiile enumerate mai sus, grăbește-te și aplică.

Pare o glumă, însă anunțul de angajare este pe bune. Și nu este doar un post disponibil, ci de mai multe. Cu toate acestea, doamnele din familia Kardashian susțin că este vorba, de fapt, despre un intership neplătit. Detaliu care a stârnit reacții negative pe rețelele de socializare.

Oricât de populare sunt Kim, Khloe sau Kylie, nimeni nu merită să facă voluntariat pentru ele, cred internauții. Promit însă să îl învețe pe stagiar tainele vieții de starletă, dar în intimitatea căminului lor. Stagiul de practică include printre altele plimbatul câinilor, shopping-ul sau împachetarea cadourilor.

Familia Kardashian – Jenner este una dintre cele mai bogate familii din lume. Dar asta nu înseamnă că îi plătește pe toți cei care lucrează pentru ea. Iar oamenii s-au arătat revoltați de faptul că posturile puse la bătaie – posturi de stagiari la compania „Jenner Communications” – sunt neplătite.

De asemenea, mulți sunt de părere că aplicanții trebuie să aibă grijă, pentru că s-ar putea ca aceste job-uri să fie în afara legii. Potrivit Departamentului Muncii din SUA,  în urma stagiului, studentul trebuie să dobândească „competențe similare cu cele pe care le-ar dobândi într-un mediu educațional”, ceea ce nu e cazul aici. În mare parte, familia Kardashian oferă experiență în organizarea casei, un beneficiu pe care aplicantul, de regulă student, nu îl poate fructifica.

 

ARTICOLE SIMILARE

Dacă n-ai băut apă de la robinet zilele astea – fie ești cu PSD-ul, fie paranoic

Dora Constantinovici

Există un oraș italian – Piobicco – unde se celebrează urâțenia și a ajuns celebru

realitatea

O cunoscută prezentatoare de televiziune, violată de tatăl vitreg. Detalii șocante!

Andreea Damian

Părul creț: măsuri de protecție care trebuie adoptate împotriva agresiunilor din timpul iernii

Andreea Damian

ANTONIA poftind la inghetata! FOTO & VIDEO

Selma Blair s-a ras în cap și merge în baston

Andreea Damian

Scrie un comentariu