Tabu
Image default
LIFESTYLESlider

Noul normal după 1 iunie. Unde ne vom distra vara aceasta

Viața nu va mai fi la fel de acum încolo! Probabil ai auzit peste tot această frază. E adevărată, cam pe jumătate. În 2020, cel puțin, va trebui să respectăm anumite reguli pentru a preveni răspândirea noului coronavirus.

Din fericire, de la 1 iunie nu vei mai avea nevoie de declarație pe proprie răspundere dacă vrei să părăsești localitatea. Anunțul a fost făcut joi de președintele Klaus Iohannis. Vei putea astfel să te bucuri de drumeții și reuniuni de familie toată vara.

O altă veste minunată e că se deschid terasele de mâine. Nu știm însă în ce condiții, deoarece Guvernul nu a publicat încă normele ce vor trebui respectate. Proprietarii de terase spun că au fost luați prin surprindere și că nu sunt pregătiți să deschidă „așa din scurt”.

Aceștia spun că nu sunt suficiente trei zile pentru amenajarea teraselor și beach-barurilor și că, cel mai probabil, totul va fi gata abia pe 15 iunie, odată cu redeschiderea restaurantelor și a plajelor.

La terase nu vor mai putea sta la o masă mai mult de patru persoane, a explicat ministrul Economiei, Virgil Popescu. El a subliniat că dacă vor fi mai mulți prieteni, aceștia nu își vor mai putea trage scaunele unii lângă alții pentru a sta împreună în același loc.

Untold

Din păcate, a devenit oficial: concertele și festivalurile cu peste 1.000 de persoane vor fi interzise toată vară. Ministrul Culturii a anunțat că organizarea marilor evenimente – Untold, Nerversea, etc – este interzisă până pe 31 august.

Se dă liber, însă, la vacanțe. Spania, Grecia, Cipru sau Bulgaria speră să poată primi primii turiști de pe 1 iulie. Vor exista însă condiții stricte, pe care fiecare persoană trebuie să le respecte. De altfel, circa 90% dintre reservările de vacanță au fost păstrate, iar destinațiile cele mai căutate sunt România, Grecia și vecinii noștri bulgari. Foarte puțini români care aveau cumpărate pachete turistice și-au cerut banii înapoi.

ARTICOLE SIMILARE

Ti-a placut look lui Jennifer Lopez de la Globurile de Aur? Iata cum il poti realiza!

realitatea

Isabel dos Santos: cea mai bogată femeie din Africa și-a făcut averea din corupție la vedere

realitatea

DRAMATIC! Aura Ion murit cu numele lui pe buze!

realitatea

Vedeta din Doctor Who, nevoită să adopte un anumit look ca să obțină un rol

Andreea Damian

Nicoleta Luciu a uimit cu ultima sa apariție. La 43 de ani ani, se laudă cu o siluetă de invidiat – FOTO

Andreea Damian

Céline Dion părăsește scena dintr-un motiv foarte dureros

Andreea Damian

Scrie un comentariu