Tabu
LIFESTYLE Slider

Noul normal după 1 iunie. Unde ne vom distra vara aceasta

vară

Viața nu va mai fi la fel de acum încolo! Probabil ai auzit peste tot această frază. E adevărată, cam pe jumătate. În 2020, cel puțin, va trebui să respectăm anumite reguli pentru a preveni răspândirea noului coronavirus.

Din fericire, de la 1 iunie nu vei mai avea nevoie de declarație pe proprie răspundere dacă vrei să părăsești localitatea. Anunțul a fost făcut joi de președintele Klaus Iohannis. Vei putea astfel să te bucuri de drumeții și reuniuni de familie toată vara.

O altă veste minunată e că se deschid terasele de mâine. Nu știm însă în ce condiții, deoarece Guvernul nu a publicat încă normele ce vor trebui respectate. Proprietarii de terase spun că au fost luați prin surprindere și că nu sunt pregătiți să deschidă „așa din scurt”.

Aceștia spun că nu sunt suficiente trei zile pentru amenajarea teraselor și beach-barurilor și că, cel mai probabil, totul va fi gata abia pe 15 iunie, odată cu redeschiderea restaurantelor și a plajelor.

La terase nu vor mai putea sta la o masă mai mult de patru persoane, a explicat ministrul Economiei, Virgil Popescu. El a subliniat că dacă vor fi mai mulți prieteni, aceștia nu își vor mai putea trage scaunele unii lângă alții pentru a sta împreună în același loc.

Untold

Din păcate, a devenit oficial: concertele și festivalurile cu peste 1.000 de persoane vor fi interzise toată vară. Ministrul Culturii a anunțat că organizarea marilor evenimente – Untold, Nerversea, etc – este interzisă până pe 31 august.

Se dă liber, însă, la vacanțe. Spania, Grecia, Cipru sau Bulgaria speră să poată primi primii turiști de pe 1 iulie. Vor exista însă condiții stricte, pe care fiecare persoană trebuie să le respecte. De altfel, circa 90% dintre reservările de vacanță au fost păstrate, iar destinațiile cele mai căutate sunt România, Grecia și vecinii noștri bulgari. Foarte puțini români care aveau cumpărate pachete turistice și-au cerut banii înapoi.

ARTICOLE SIMILARE

Retete de vara – Somon cu menta si marar

realitatea

Studiu nou: Cu cât îmbrățișați mai mult copiii, cu atât creierul lor se dezvoltă mai mult

realitatea

Scandalos! Iulia Vântur: “o femeie albă şi bătrână”!

Melanie Griffith arată uimitor la 61 de ani, dar mama sa de 88 de ani o întrece

Andreea Damian

Proaspetele mămici nu își suportă prietenele pe care și le fac după naștere

realitatea

DIANA, fata lui Adrian Enache, isi revine greu dupa tentativa de viol

Scrie un comentariu