Tabu
LIFESTYLE PEOPLE Slider

Akon și-a construit propriul oraș în Senegal – Akon City

akon

Este oficial, Akon are propriul său oraș în Senegal – „Akon City”. „Așteaptă cu nerăbdare să vă găzduiască acolo în viitor”, este mesajul transmis de rapper pe Twitter.

Cântărețul a anunțat în urmă cu doi ani că plănuiește să își construiască propriul lui oraș în Senegal, un oraș în care locuitorii vor folosi o criptomonedă a cărei denumire va fi inspirată din numele artistului, „Akoin”. Construirea acestui oraș, care se întinde pe 2.000 de acri, teren primit de la președintele senegalez Macky Sall, face parte din inițiativa „Lighting Africa” a artistului. Aceasta are în vedere salvarea Africii cu energie regenerabilă și creșterea calității vieții persoanelor care au nevoie de acest lucru pe „continentul negru”.

Pe site-ul oficial al orașului se spunea la vremea respectivă că se va afla la cinci minute de mers cu mașina de noul aeroport internațional al statului din Africa de Vest.

„Vreau cu adevărat să am cel mai mare impact în Africa”, a mărturisit în 2013 artistul născut în Senegal, dar crescut în New Jersey, de la vârsta de 7 ani. „Dacă aș putea, Africa ar fi Statele Unite ale Americii”, a completat el.

Akon este cunoscut pentru piesele „Locked Up”, „Lonely” și „Oh Africa”. A fost nominalizat la premiile Grammy de mai multe ori, dar în prezent se ocupă mai mult de afaceri decât de muzică. El nu a mai susținut turnee în ultimii opt ani, iar cel mai recent album al său a fost lansat în urmă cu mai bine de un deceniu.

ARTICOLE SIMILARE

FENOMEN PE FACEBOOK! David Beckham a strâns 800.000 de like-uri CU O POZĂ VIRALĂ!

3 vedete care si-au facut tatuaje in numele partenerilor… din pacate!

realitatea

Fotografii cu Carmen Brumă în a 7-a lună de sarcină

Prințul Harry a devenit stilistul „neoficial” al soției sale

Andreea Damian

Motivul pentru care nu este sănătos să dormi cu ventilatorul pornit

Andreea Damian

Gwyneth Paltrow arată fabulos fără machiaj, datorită unui obicei foarte ciudat

Andreea Damian

Scrie un comentariu