Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Regina Halloween-ului Heidi Klum a lansat un film de groază

Regina sărbătorii de Halloween Heidi Klum este cunoscută pentru ținutele sale extravagante și înfricoșătoare, dar anul acesta modelul în vârstă de 47 de ani a avut o abordare diferită.

Heidi a realizat un scurt film de groază pe Instagram împreună cu soțul și copiii ei, în locul petrecerii anuale organizate de Halloween.

„Doar pentru că nu putem ieşi nu înseamnă că nu putem fi creativi şi că nu ne putem distra”, a declarat top-modelul pentru People. „Este atât de important să ne bucurăm de artă și să lăsăm creativitatea să își facă de cap.”

Chiar dacă petrecerile au arătat diferit anul acesta pe fondul pandemiei coronavirusului, regina Halloween-ului a găsit alte modalități de a celebra sărbătoarea ei preferată.

Sâmbătă, ea a lansat un scurt film horror în care joacă alături de soţul ei, Tom Kaulitz, şi de cei patru copii pe care îi are cu fostul soţ Seal (Leni, în vârstă de 16, Henry – 14, Johan – 13 şi Lou – 10).

„Cu restricţii impuse peste tot anul acesta, fără petreceri de Halloween sau colindat, am ştiut că vreau să fac un proiect amuzant acasă, cu familia, aşa că am venit cu ideea de a filma un scurt horror în care să putem toţi juca”, a explicat ea.

În scurtmetraj, Klum și familia ei se bucură de un Halloween „distanțat social” acasă până când fulgerele îi fac pe copiii ei să se transforme în mumii și zombi și să o fugărească prin casă.

Pentru a scăpa, supermodelul folosește vopsea corporală pentru a se amesteca în mediul ei – iar rezultatul final este la fel de spectaculos ca celebrele ei costume de Halloween din trecut.

Machiajul pe care l-a purtat pentru film a fost realizat în şapte ore.

ARTICOLE SIMILARE

Ce fericiți sunt Denis Ștefan și familia lui

Tabu Tabu

A cumpărat cu 13 $ un inel cu diamant. După 30 de ani i-a descoperit adevărata valoare

Andreea Damian

Scarlett Johansson, cel mai bine plătită actriță de la Hollywood

Andreea Damian

Ofera-ti sansa de a iubi din nou

realitatea

Prințul Harry și Meghan Markle și-au botezat bebelușul și au făcut publice primele imagini

Andreea Damian

Nicole Scherzinger, pe scena Cerbului de Aur de la Brașov

Andreea Damian

Scrie un comentariu