Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Smiley dă din casă. Când naște Gina Pistol

A mai rămas puțin timp până când Smiley și Gina Pistol își vor ține fetița în brațe. Cei doi vor deveni părinți chiar în această săptămână. Cel care a dezvăluit acest lucru a fost chiar viitorul tătic. Gina Pistol va naște în această săptămână, la o clinică privată din Capitală. Va fi prima naștere pentru frumoasa blondină.

Smiley se pregătește de zor pentru momentul în care va deveni tată: a început să citească articole despre bebeluși și chiar a apelat la sfaturile prietenilor care sunt deja tați de fete. El a discutat cu Mihai Bobonete, Răzvan Fodor, rapperul DOC iar dialogurile savuroase pe care le-a avut cu aceștia au fost postate pe Youtube, în cadrul noului show online al artistului: ”8, 8 și ceva, FIX”.

„În memoria mea, anul 2020 va rămâne ca un an bun. A fost anul în care am aflat că voi fi tată. Urmează să fiu tată, ceea ce înseamnă că trăiesc în casă cu o femeie însărcinată. Asta e o experiență foarte frumoasă, dar știe toată lumea că viitoarele mame dorm mai mult, au poftă de tot felul de chestii, de la înghețată la murături, în orice ordine sau în același timp.

A mea preferă fructele. Nu vreau să zic că Gina mănâncă mulți struguri, dar doamna de la care cumpăr din piață m-a întrebat cu cât dau litrul de vin. Nu vreau să zic nici că doarme non-stop, dar ieri m-a întrebat dacă vreau să-mi zică un banc. Și când i-am zis da, adică o secundă mai târziu, nu mai avea cine să-mi zică bancul. Sau poate ăsta era bancul, că adoarme! Eu n-am râs.

Acum sunt în stadiul de pregătire pentru a deveni tată, ceea ce nu e o chestie simplă. Dacă te pui să cauți pe net articole sau cărți cu sfaturi, îmi dau seama că trebuia să mă apuc înainte să știu că voi fi tată. Chiar înainte să am și iubită”, a povestit Smiley în cadrul show-ului online.

Artistul a avut puterea să glumească și în legătură cu programul pe care-l va avea de acum înainte dar și cu nopțile albe pe care le va petrece alături de fiica lui, în primii ani.

„Să mă pregătesc mai serios, am început să fac exerciții fizice ca să mă descurc la proba de împins căruciorul. Îmi pun compilații cu copii ce plâng pe Youtube ca să mă obișnuiesc cu zgomotul. Îmi setez ceasul să sune așa, random, la 2-3 noaptea, să mă învăț cu trezitul. Și dacă tot m-am trezit, dau o FIFA și beau o bere. Ce e clar, versuri pentru rolul de tată, am făcut chiar înainte să fiu conștient de asta. De exemplu: de unde vii la ora asta, pe unde ai umblat?”, a mai glumit Smiley.

ARTICOLE SIMILARE

Stella McCartney lansează un festival digital pentru a ajuta la eliminarea violenței împotriva femeilor

Andreea Damian

Pericolul pe care îl ascund scaunele de mașină

Andreea Damian

Oana Roman, prima fotografie la piscină, după ce a slăbit spectaculos. Cum a fost surprinsă vedeta

Andreea Damian

Fosta soție a lui Channing Tatum, pictorial nud după divorț

Andreea Damian

Ținuta sobră a lui Natalie Portman a transmis un puternic, dar subtil, mesaj feminist

Andreea Damian

Locuri magice in Bucuresti – Episodul 2

realitatea

Scrie un comentariu