Tabu
Image default
FASHION Slider

Cele mai bune ținute de la Critic’s Choice Awards 2021

Gala Critics Choice Awards a fost organizată duminică seară într-un format hibrid şi prezentată de actorul Taye Diggs de pe scena unui cinematograf din Los Angeles. Filmul „Nomadland” şi serialul TV „The Crown” au fost marii câştigători la cea de-a 26-a ediţie.

Au fost apariții spectaculoase la Critics’ Choice Awards 2021. Multe vedete au participat virtual la eveniment, dar asta nu le-a împiedicat să poarte cele mai spectaculoase ținute de designer.

Vă prezentăm cele mai uimitoare look-uri cu care vedetele de film și televiziune au participat la gală.

Lista câștigătorilor

Lungmetrajul “Nomadland” a câştigat marele premiu al galei după ce s-a impus la categoria “cel mai bun film”, iar cineasta care l-a realizat, Chloe Zhao, s-a impus la categoriile “cel mai bun regizor” şi “cel mai bun scenariu adaptat”.

“The Crown”, o producţie Netflix, şi-a continuat seria de victorii şi a fost desemnat “cel mai bun serial dramatic”. Doi dintre protagoniştii săi, Josh O’Connor şi Emma Corrin, care i-au interpretat pe prinţul Charles şi prinţesa Diana, au câştigat premiile pentru cel mai bun actor într-un serial dramatic, respectiv cea mai bună actriţă într-un serial dramatic, în timp ce Gillian Anderson, care a interpretat-o pe Margaret Thatcher, a fost desemnată cea mai bună actriţă într-un rol secundar dintr-un serial dramatic.

Zendaya a fost recompansată cu trofeeul SeeHer, Daniel Kaluuya a câştigat premiul pentru cel mai bun actor în rol secundar graţie interpretării sale din filmul “Judas and the Black Messiah”. Michael K. Williams, din “Lovecraft Country”, şi Uzo Aduba, din “Mrs. America”, au fost premiaţi pentru rolurile secundare interpretate într-o miniserie / lungmetraj TV.

Alan Kim a fost premiat la categoria “cel mai bun actor debutant” pentru evoluţia sa din filmul “Minari”, iar John Boyega a fost recompensat cu premiul pentru cel mai bun actor dintr-o miniserie/ lungmetraj TV datorită interpretării din “Small Axe”.

Cel mai bun film străin a fost ales “Minari”. La această categorie fusese nominalizat şi documentarul românesc “colectiv”, regizat de Alexander Nanau.

ARTICOLE SIMILARE

Show-ul de televiziune care a băgat spaima în familii: Devii vegetarian sau îți ucidem animalul de companie

Andreea Damian

După Obama, Clinton și Soros – Robert De Niro a primit și el un pachet suspect

realitatea

Freddie Mercury, secretul pe care l-a păstrat până pe patul de moarte

Andreea Damian

Colecția La Perla pentru Valentine-™s Day 2009

realitatea

1 MARTIE: florile nu îndulcesc palmele, în România egalitatea de gen încă e TABU

Top 15 citate celebre despre viata

realitatea

Scrie un comentariu