Tabu
Image default
CULTURE PEOPLE Slider

Primul film despre viața lui Patrick Swayze va fi lansat la televizor în august

I am Patrick Swayze, mult așteptatul film despre Patrick Swayze, a fost lansat vineri, 2 august, la festivalul de film de la San Antonio. Premiera la televizor va avea loc pe 18 august, pe Paramount Channel. Documentarul face referire şi la partea mai puţin cunoscută a lui Swayze.

În documentarul lansat după zece ani de la moarte actorului prietenii și colegii săi împărtăşesc amintiri cu starul cunoscut din filme ca Dirty Dancing (1987) și Ghost (1990). Actorii Sam Elliott, Demi Moore, Rob Lowe, C. Thomas Howell, Kelly Lynch şi regizorul Roland Joffe se numără între cei care apar în documentar alături de Lisa Niemi, văduva actorului, şi de fratele lui, Don, potrivit Variety.

Numeroasele nuanțe ale lui Patrick Swayze sunt dezvăluite prin interviuri toți cei menționați mai sus. Demi Moore, partenera sa din Ghost îl caracterizează pe Swayze drept cineva care „trebuia să muncească mai mult” pentru a fi luat în serios la Hollywood și îi laudă dualitatea pentru care a devenit cunoscut.

Filmul explorează copilăria lui Swayze în Texas, viața personală și cariera prolifică și variată prin interviuri și filmulețe din arhiva personală. Documentatul I am Patrick Swayze are și un trailer oficial care a fost lansat joi.

Patrick Swayze, răpus de cancer pancreatic

La sfârșitul anului 2007, Patrick Swayze a început să simtă arsuri puternice în zona stomacului, în urma unui blocaj la nivelul canalului biliar. Trei săptămâni mai târziu, actorul a fost diagnosticat cu cancer pancreatic stadiul IV. A urmat un program aspru de tratament cu citostatice, dar și cu un medicament experimental, cu care medicii sperau să stopeze alimentarea cu sânge a tumorii.

În primăvara anului 2008, Patrick Swayze dădea semne de vindecare datorită tratamentului său. Totul s-a complicat la începutul anului 2009, când Swayze a făcut pneumonie, ca urmare a tratamentului pentru cancer. În aprilie, medicii l-au informat că boala a recidivat și i-a afectat din nou ficatul. Patrick Swayze s-a stins din viață la 14 septembrie 2009, la vârsta de 57 de ani.

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

U. E. ⎢ Concerte în capitalele din Europa la sfârșitul pandemiei

Ciocîrlan

Lena Headey a respins avansurile sexuale ale lui Weinstein și asta i-a afectat mult cariera

Andreea Damian

Edward Snowden avertisment despre pericolele supravegherii în masă și inteligenței artificiale globale

Dora Constantinovici

Sărbătoritul zilei de 4 iulie

realitatea

Inspiră-te din tendințele de beauty ale anului 2018 pentru un look îndrăzneț de Revelion

Andreea Damian

Sfaturi de coafură și machiaj pentru poza din buletin

Andreea Damian

Scrie un comentariu