Tabu
LIFESTYLE Slider

Problemele pe care toate femeile le întâlnesc toamna

toamna

Toamna este o perioadă în care putem afișa ținute superbe, pulovere călduroase, cizme strălucitoare, eșarfe cu texturi moi și make-up nud. Dar este întotdeauna la fel de perfectă pe cât ne imaginăm?

Există, din păcate, câteva probleme frecvente toamna, pe care multe femei le întâmpină în acest sezon. Iată-le!

Toamna este cel mai imprevizibil sezon. De multe ori nu vrea să lase vara să plece. Dar chiar și când se face foarte frig, tot nu vrem să ne îmbrăcăm în funcție de vreme. Diminețile sunt extrem de reci și plecăm de acasă înfofolite. Amiezile ne prind încinse din cauza stratului gros de haine de pe noi, așa că ajungem adesea să ne întrebăm de ce nu am consultat prognoza meteo.

Căutăm orice mod posibil de a ne încălzi. O pătură călduroasă, o pisică, o baie cu spumă! În realitate, suntem frânte de oboseală pentru a ne mai răsfăța în cadă sau pisica a fost adjudecată de partenerul de viață.

Din fericire, există modalități dovedite de a ne simți mai bine – un ceai cu scorțișoară, o ciocolată caldă, un vin fiert – care pe deasupra ne mai ridică și moralul. Toamna, vă puteți ridica moralul și cu accesorii frumoase. De exemplu, cu o umbrelă în culorile toamnei, sau o o pereche de cizme de cauciuc la modă. Și cumpărăturile anti-stres pot fi foarte utile. Nu uitați să cumpărați un fond de ten nou, adaptat vremii reci.

În acest sezon avem voie să facem excese de… eșarfe! Dar există atât de multe moduri diferite de a purta o eșarfă, încât nu știi pe care să îl alegi.

În acest anotimp, parcă și fotografiile ies diferit. Te ajută, ce-o drept, și culorile deosebite pe care le întâlnești. Nu uita să fii atentă la diferitele capcane pe care le ascunde covorul de frunze din parc.

ARTICOLE SIMILARE

El este fratele secret al Biancai Dragusanu!

Uite cum arata fiul lui Petre Roman la 4 ani si jumatate

3 retete de briose pentru un sfarsit de iarna gustos

realitatea

Cum să-ţi albeşti dinţii cu ingrediente naturale

realitatea

Cum a ajuns pasiunea pentru articolele din piele să alimenteze incendiile din Amazonia

Andreea Damian

Millennial pink – despre “rozul milenial” si paradoxul unei generatii

realitatea

Scrie un comentariu