Tabu
PEOPLESlider

Călin Geambașu victorie împotriva mamei copilului său

Fostul component al emisiunii “Școala Vedetelor”, interpret și compozitor, a avut de furcă multă vreme cu mama copilului lor, Angelica Cadâr, care ba îl voia pe Davin, ba nu. Iată că zilele trecute Călin Geambașu a primit decizia oficială prin care băiatul lor îi rămâne în grijă.
După ce toată lumea a văzut cum Davin Geambașu este respins de mama lui, care nu a vrut să se vadă cu el și l-a blocat pe telefon, Călin Geambașu a primit o veste foarte importantă. Și anume decizia prin care fiul sau îi este încredințat official. Acesta a publicat un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare prin care povestește victoria sa și din care redăm parțial. “Știu doar 3 lucruri în viață: să iubesc, să fac muzică și la nevoie să lupt. După 2 ani de Procese și alte reclamațîi false ce aveau rolul de a mă șicana, a sosit acum redactată HOTĂRÂREA DEFINITIVĂ prin care Tribunalul Ilfov îi respinge lui Angi toate apelurile formulate împotriva mea, că fiind nefondate. Angelica Cadăr m-a dat în judecată degeaba. Mi-a făcut plângeri dovedite a fi calomnioase. A indus în eroare Autorități.

calin si davin geambasu la innot
calin si davin geambasu la innot

M-a atacat și la TV de ciudă, fiind apoi nevoit să răspund. La cererea mamei, DaviN și ambii părinți am fost audiați de 5 Instituții (printre care o expertizare psihologică judiciară care a totalizat 20 de ore). Totul IMACULAT în dreptul nostru. Recomandările le-a primit chiar reclamanta… Drept dovadă rezultatele. În fapt, Angelica Cadăr s-a dat singură în Judecată. RESPECT! Regina Minciunii a fost învinsă; a pierdut definitiv în fața a 3 Completuri de Judecători/ Judecătoare (etapele Ordonanță Președințială, Fond și Apel). A atacat fără rațiune, fără dovezi, fără nimic. Doar trunchieri și înscenări demontate. În faza finală de Apel nu a cerut nicio literă despre copil, cu toate că inițial Procesul l-a deschis chipurile pentru copil. La final a cerut doar aspecte materiale. Sentința? Invers: are de dat bani. Este printre foooarte puținele mame din Lume care primesc o astfel de Sentință, fiindcă într-adevăr s-a dovedit că nu este deloc că majoritatea mamelor. Pe lângă faptul că domiciliul minorului a fost stabilit la tată și că a fost obligată prin Lege să plătească pensie alimentară, nu a primit nici măcar program de vizită la copil. Însă, cu toate astea, yo că tată iubitor și om bun, încurajez normalitatea emoțională, interacționarea firească și bună conduită consensuală în favoarea sensului pozitiv al vieții ce-l implică pe copilului nostru minor, minunatul DaviN. Chiar și pe durata Procesului avem sute de poze sau filmări în care suntem îmbrățișați și petrecem timp frumos cu toții… ….Tratamentele psihiatrice pe care și le-a făcut în ultimii 2 ani (și începute sub alte forme în urmă cu 12-13 ani, adică înainte să formeze o familie cu mine) era de preferat să și le facă în taină, nu prin procese inventate, înscenări și scandal la TV. Psihopatia precum și tulburarea Borderline descriu în clar formele avansate de minciună și înșelătorie, lipsa sentimentelor profunde,

calin gembasu si davin doi muzicieni adevarati
calin gembasu si davin doi muzicieni adevarati

lipsa remușcărilor sau a preocupării privind consecințele negative, forme de iritabilitate crescută, comportamentul dramatic și imprevizibil cu emoții paroxistice asociate, disprețul constant pentru muncă și lipsa unui plan coerent de viață. Cel mai regretabil însă este faptul că Angi și-a pus propriul copil drept “miză” al acestui Război dovedit a fi o mascaradă, expunându-l astfel unor situații puțîn obișnuite pentru vârsta lui. Le-am dus pe toate în picioare, iar DaviN a avut chiar în paralel cu Procesul și multe alte rezultate pozitive, specifice vârstei și talentului său muzical. Chiar deosebite! DaviN și cu mine am obținut o victorie imensă, dar amară. Însă, pentru a apăra stabilitatea locativă a copilului meu și sensul pozitiv al vieții lui, am fost nevoit să răspund în Instanță împotriva celei mai dragi ființe ale noastre. Greșesc oare 3 completuri de Judecători, Psihologi Judiciari, Protecția Copilului, Autoritatea Tutelară, 2 Prim Procurori, 2 Procurori de caz, două Posturi de Poliție și numai Angelica Cadăr are dreptate mințind în fața organelor judiciare și la TV împotriva unui întreg istoric ce a fost analizat pe larg, mai mult de 2 ani?! Din câte se vede, toți oamenii abilitați AU DECIS UNITAR.

fiul si tatal davin si calin geambasu
fiul si tatal davin si calin geambasu

Printre concerte, investițîi, construit case și Studio, alcătuit un colectiv formidabil de prieteni de nădejde, ajutat oameni în situațîi limită (chiar și pe cei nerecunoscători și profitori din cadrul familiei extinse), joacă efervescentă și multe vacanțe (foarte multe vacanțe), cam așa a arătat viața mea și a lui DaviN în ultimii 10 ani. Cu siguranță, următorii 10 vor fi sub spectrul unor nuanțe ce-mi vor servi drept ghid în urmă tuturor bucuriilor trăite și a învățămintelor trase. DaviN va crește că fiind un om corect, precaut și bun.
Fundamental este că DaviN rămâne acasă și își va continuă traiectul ascendent pe care l-am definitivat pentru el prin iubire, prevenție și educație fără pic de severitate, direcție ce a îmbrățișat-o cu entuziasm și bucurie încă din fragedă copilărie.
Din acest moment, când situația juridică a lui DaviN este lămurită, doar Timpul și măsurile reparatorii temeinice și compensatorii pot oferi răspunsuri și direcțîi favorabile.Îi mulțumesc Lui Dumnezeu că mi-A dat inspirație încât să am la îndemână toate elementele necesare pentru a-i putea apăra viitorul lui DaviN! Îi mulțumesc lui DaviN pentru forța interioară de care a dat și dă dovadă în continuare… Mă’ Boy is a HERO!”, a scris Călin Geambașu pe pagină să de socializare.

ARTICOLE SIMILARE

Prințesa Sofia a Suediei copiază stilul lui Meghan Markle

Andreea Damian

Arnold Schwarzenegger a fost operat de urgență pe cord deschis

Andreea Damian

Camila Cabello recunoaște: a furat din Palatul Kensington. Reacția delicioasă a ducilor de Cambridge

Andreea Damian

Elena Gheorghe, mămică a treia oară?

Andreea Damian

Mâncați mai sănătos și veți salva planeta, spun experții ONU

Andreea Damian

Haine reciclate, doar patru ținute noi. Cum a economisit Kate Middleton 45.000 de lire sterline în 2021

Andreea Damian

Scrie un comentariu