Home > Lifestyle > Travel > Când va reveni turismul la nivelul înregistrat înaintea izbucnirii pandemiei de coronavirus

Când va reveni turismul la nivelul înregistrat înaintea izbucnirii pandemiei de coronavirus

turismul

Turismul va reveni cel mai târziu în 2022 la nivelul înregistrat înaintea izbucnirii pandemiei de coronavirus, estimează directorul general al celui mai mare turoperator european.

„Cred că în 2022, cel mai târziu, vom vederea o redresare completă a turismului”, a dat asigurări Fritz Joussen, şeful celui mai mare turoperator european.

Anterior, turoperatorul anunţase că a fost nevoit să scadă costurile, pentru a face faţă efectelor epidemiei, iar Joussen a declarat că în viitor firma va fi flexibilă în privinţa deţinerii de active.

Turoperatorul va continua să aibă propria sa afacere în domeniul aerian, dar configuraţia ar putea fi diferită în viitor, compania analizând dacă ar trebui să deţină sau să ia în leasing aeronave, în plus faţă de câte companii aeriene operează acum, a explicat şeful turoperatorului european.

„Vânzarea tuturor companiilor aeriene cred că probabil nu ar fi realistă. În urmă cu trei ani aveam şase companii aeriene, acum avem trei. Este bine să avem trei? Acestea sunt întrebările pe care trebuie să de dezbatem”, a afirmat Fritz Joussen.

Conform unui document consultat de AFP, Comisia Europeană se pregăteşte să prezinte miercuri recomandările destinate să salveze sezonul turistic estival, prin stimularea statelor membre să redeschidă progresiv frontierele interioare pe care le-au închis.

articol preluat de pe Tabuhighlife.ro

Articole asemanatoare
coronavirus
Noul coronavirus nu îşi pierde din putere. Anunțul îngrijorător al OMS
vară
Noul normal după 1 iunie. Unde ne vom distra vara aceasta
izolare
Revederea cu cei dragi pentru prima oară după două luni de izolare. 6 lecții din carantină
lampa bactericidă
Cum se folosește lampa bactericidă UV pentru a fi eficientă în prevenirea infecției cu noul coronavirus

Comenteaza acest articol

Când va reveni turismul la nivelul înregistrat înaintea izbucnirii pandemiei de coronavirus

by Andreea Damian   1 min
0