Tabu
PEOPLESlider

Connect-R, mesaj de dragoste pentru Misha, la 5 ani de la divorț

Connect-R și Misha au divorțat în urmă cu cinci ani, dar de dragul fetiței lor au rămas prieteni. Recent, interpretul a postat un mesaj emoționant pe pagina sa Facebook, dedicat mamei fiicei sale.

Pe măsură ce îl citeai, fanii sperau la o împăcare între cei doi, dar mesajul a fost doar o dedicație speciale de Ziau Femeii. Și totuși, locuiesc în aceeași casă, deși nu mai există nimic între ei.

„Se spune că o fată devine femeie atunci când își începe viața sexuală! Eu zic ca devine femeie atunci când naște duh! Atunci când dă viață! Și totuși multe fete nasc copii, dar nu devin mame! Mamă ești atunci cand reușești să-ti dai seama că, copilul tău are nevoie de tine mai mult decât ai tu nevoie de tine. Mama înseamnă să ai timpanele pregătite pentru a suporta țipetele copilului tău, atunci când urletul e singurul vocabular pe care copilul tău îl cunoaște. Mama înseamnă sa renunți, bineințeles provizoriu, la cariera ta, la facultate, la ieșirile in club, la tot felul de distracții de fetițe!

Și să stai seara să-ți adormi copilul! Să-i spui povesti ca să aibă vise frumoase! Să te poți trezi dimineața, ca să-i faci pachet pentru grădinița, să stai să-ți îngrijești îngerașul când e răcit, sau are otită! Să renunți la orgoliul tău, în certurile cu soțul tău, doar pentru liniștea copilului tău! Practic la finalul zilei, el, copilul tău, sa fie tot ce contează pentru tine! Nu e mama cea care dă viața unui copil, ci mai degrabă cea care-și dă viață pentru copil!! Mulțumesc, Misha pentru că ești mama, pentru că eşti îngerul copilului nostru”, este dedicația pe care Connect-R i-a făcut-o ieri, de 8 martie, fostei sale soții, Misha.

Connect-R și Misha s-au căsătorit în 2013, iar un an mai târziu o botezau pe Maya. După numai patru ani de căsnicie anunțau că au divorțat oficial. Cei doi cântăreţi se pare că au fost dărâmaţi psihic după ce au aflat de boala fetiţei lor, iar acesta a fost unul dintre motivele despărţirii.

ARTICOLE SIMILARE

Cele mai purtate forme de manichiură în 2020 – de la minimalism la geometria anilor ‘80

realitatea

Pijamale pentru cupluri. Sfaturi despre cum să alegi materialele cele mai confortabile

Tabu Tabu

Concert Extraordinar de Crăciun ⎥ Corul Madrigal ONLINE

Ciocîrlan

Gabriela Prisăcariu a ajuns pe perfuzii. Ce probleme are soția lui Dani Oțil

Andreea Damian

Cum arată noua locuință a Claudiei Iosif, în care s-a mutat după despărţirea de Dorian Popa

Andreea Damian

OMS trage un semnal de alarmă: Peste 80% dintre adolescenți sunt sedentari

Andreea Damian

Scrie un comentariu