Tabu
Image default
BEAUTY Slider

Transformare radicală pentru Billie Eilish: a adoptat culoarea de păr perfectă pentru iarnă

De data aceasta, vedeta a îmbrățișat o anumită tendință de păr pe care o vedem la toate celebritățile din această iarnă.

În 2021, vedetele nu se tem de nimic și nu ezită să-și schimbe look-ul, uneori chiar radical! Într-adevăr, după Vittoria Ceretti, Khloé Kardashian sau Georgia May Jagger care și-au dezvăluit recent noul look, acum a venit rândul lui Billie Eilish să-și ia rămas bun de la blondul ei și să poarte o culoare flamboyantă.

De la începutul anului, multe vedete ne-au surprins răzgândindu-se, cu transformări ale părului. Între colorații neașteptate și tunsori îndrăznețe, 2021 este cu siguranță anul schimbării! Cea mai recentă, Billie Eilish, care a renunțat la blondul platinat și a optat pentru un maro perfect de iarnă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de BILLIE EILISH (@billieeilish)

O transformare a părului dezvăluită pe Instagram și văzută deja la Ashley Benson, Jerry Hall, Gigi Hadid sau Sophie Turner.

Încheind anul 2021 prin schimbarea tunsorii și culorii părului cu un o tunsoare scurtă de culoare maro moka, noul look al lui Billie Eilish a atras 9,8 milioane de aprecieri pe Instagram – și continuă să strângă like-uri.

Noua nuanță – care este perfectă pentru iarnă și infinit mai ușor de îngrijit decât părul decolorat – este tendința de culoare a momentului: maro ciocolatiu moca. Am văzut această nuanță la Bella Hadid dar și la Emily Ratajkowski.

Ilustrând fără efort modul în care o schimbare a culorii părului poate schimba aspectul cuiva, nuanțaluminează ochii albaștri și înghețați ai cântăreței și tenul ei impecabil.

ARTICOLE SIMILARE

Shailene Woodley, dezvăluiri despre scenele intime cu Sebastian Stan

Andreea Damian

Ce machiaj folosesti daca mergi la piscina?

realitatea

Issued by Bottega ⎥ Bottega Veneta și-a lansat o revistă online

Ciocîrlan

DESIGN INTERIOR: Idei din teatru pe care le poți aduce acasă

Ciocîrlan

Ce sa faci in timp ce iubitul tau se uita la meciurile Euro 2016

realitatea

Victoria’s Secret vinde fantezii periculoase

Andreea Damian

Scrie un comentariu