Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Dana Rogoz pleacă din România cu fiica sa: „Realizez că nu va fi ușor”

Dana Rogoz pleacă din nou din țară împreună cu fiica sa pentru a termina filmările unui lungmetraj. Totul se va întâmplă în Slovacia și va dura o lună de zile.

Este a doua oară când actrița pleacă la filmări în afara României împreună cu micuța Lia. Cele două au fost plecate și înainte de Crăciun, timp de o săptămână, tot în Slovacia. În timpul filmărilor, fetița Danei Rogoz era îngrijită de o persoană din staff.

De această dată, șederea în Slovacia va fi mai lungă, de o lună de zile. Vedeta a mărturisit că este cea mai lungă perioadă în care actrița va sta departe de soțul și de fiul ei, Vlad.

„Luni mă întorc, împreună cu Lia, în Slovacia, pentru continuarea filmărilor pentru lungmetraj. De data aceasta vom sta o luna departe de băieți și când stau și mă gândesc, proiectez, fac scenarii, realizez că nu va fi ușor. Dar o iau pas cu pas. Pe timpul filmărilor, adică efectiv cât sunt la cadru, o persoana din echipa filmului va sta cu Lia, aproape de mine. Exact așa s-a întâmplat și la filmările dinainte de Crăciun, când ea era lângă mine, într-o rulota, ca să o pot alăpta și să îi pot fi aproape la nevoie. Practic, după fiecare dublă trasă, eu fugeam spre rulota, la Lia mea” , a mărturisit Dana Rogoz într-o postare pe Instagram.

„Iar în restul timpului, am fost doar noi două, cu pregătit mesele ei în camera hotelului, cu trezirile din noapte, cu tot. Dar cu astea sunt deja obișnuită. Nu sunt în schimb obișnuită să stau departe de Vlad atât de mult timp. Inițial plănuisem să vina și băieții cu noi, să fim în echipă completă, dar din cauza condițiilor actuale, e mai sigur pentru ei să rămână acasă”, a mai povestit actrița.

ARTICOLE SIMILARE

Sărbătoare mare în familia Andreei Berecleanu

Tabu Tabu

Top cinci destinatii in care vei simti ce-i adrenalina!

realitatea

Detoxifierea: Curatenia de primavara a organismului (partea 1)

realitatea

Noua Zeelandă a câștigat respectul mondial pentru că va reduce emisiile de carbon la zero până în 2050

realitatea

Sandalele inspirate de anii ’90, în tendințe și în sezonul primăvară/vară 2020

Andreea Damian

Mădălina Ghenea, apariție sexy și controversată după despărțirea de iubitul miliardar

Tabu Tabu

Scrie un comentariu