Tabu
Image default
CULTURE Slider

Se întoarce Walker, poliţistul texan

Televiziunea americană CW va lansa serialul „Walker”, un remake după aproape 20 de ani a seriei care l-a transformat pe Chuck Norris într-o legendă a culturii pop.

Walker nu va relua aventurile lui Chuck Norris, care nu este inclus în proiect, dar televiziunea producătoare nu face vreun secret din sursa inspirației în descrierea de pe site-ul său.

„WALKER, o reimaginare a seriei de lungă durată ‘Walker, Texas Ranger’, îl are în rolurile principale pe Jared Padalecki („Supernatural”) în rolul lui Cordell Walker, văduv cu propriul cod moral și tată a doi copii, care se întoarce la Austin după ce a fost sub acoperire timp de doi ani, doar pentru a descoperi că munci mai grele îl așteaptă acasă”, este descrierea serialului de pe Imdb.

Entuziasmul fanilor este mare. Serialul va fi prezentat și pe coperta viitorului număr al TV Guide Magazine care va fi publicat înainte de data oficială de lansare a primului episod Walker: 21 ianuarie.

Momentan, producţia va fi disponibilă doar pe teritoriul Statelor Unite.

ARTICOLE SIMILARE

Matthew Perry s-a logodit! Cum arată viitoarea lui soție, mai tânără cu 22 de ani

Andreea Damian

Astrologii și nativii Balanță sunt furioși că Facebook și-a denumit criptomoneda după un semn astrologic

realitatea

Sărbătoritul zilei

realitatea

Afla cateva obiceiuri care te ajuta sa-ti pastrezi silueta (partea II)

realitatea

Cum te vopsești acasă ca la salon: sfaturi de la profesioniști

Andreea Damian

Ordin de protecție direct de la polițist și intervenții de urgență. Ce prevede noul proiect pentru combaterea violenței domestice

Oana

Scrie un comentariu