Tabu
PEOPLE Slider

Andreea Antonescu își testează limitele într-un reality-show

Andreea-Antonescu

În adolescență a vrut ”să o lase papa la mare” când credea că ”Moș Crăciun e un tinerel”, iar odată cu trecerea anilor a ajuns la concluzia că cel mai ușor treci peste supărarea în cuplu când…”îl cerți cu vin”. Andreea Antonescu crede în provocări și în faptul că doar așa te poți dezvolta în viață, iar Ferma este un nou pas în care să-și testeze limitele.
Vedeta a crescut la oraș, dar se bucură și de viața la sat, așa că nu o sperie ideea de a face parte din niciuna dintre echipe. ”În viață, vorbim de evoluție, doar în astfel de momente. Eu mi-am dorit să învăț mai multe lucruri despre mine, să văd cum reacționez în situații limită.

Andreea AntonescuDupă această experiență, sunt sigură că vor fi schimbări: îmi voi da seama că sunt răsfățată, din anumite puncte de vedere. Totodată, dacă ar fi să câștig, nu cred că există vreo persoană care nu s-ar bucura de suma de bani pusă în joc”, a spus fermecătoarea Andreea Antonescu. O cântăreață care a revoluționat industria muzicală din România, cu o carieră impresionantă, începută de la o vârstă fragedă, o mamă atentă la grijile fetiței ei și o luptătoare decisă să-și depășească limitele. Ea este noua concurenta din reality-showul “Ferma. Orășeni vs Săteni”.

ARTICOLE SIMILARE

Notre Dame este instabilă: un vânt puternic ar putea face zidurile să se prăbușească

realitatea

Femeile sunt date la o parte din locurile de muncă de către roboți și automatizare

realitatea

Ea e femeia care l-a “cumințit” pe actorul Mihai Raiț

Tabu Tabu

Designerii duc covoarele din case pe podium

realitatea

Melania Trump e nedespărțită de acest accesoriu. Îl poartă chiar și noaptea

Andreea Damian

Ce a făcut Ilinca Vandici de ziua ei și pe cine a surprins

Tabu Tabu

Scrie un comentariu