Tabu
Image default
PEOPLESlider

Andreea Antonescu își testează limitele într-un reality-show

În adolescență a vrut ”să o lase papa la mare” când credea că ”Moș Crăciun e un tinerel”, iar odată cu trecerea anilor a ajuns la concluzia că cel mai ușor treci peste supărarea în cuplu când…”îl cerți cu vin”. Andreea Antonescu crede în provocări și în faptul că doar așa te poți dezvolta în viață, iar Ferma este un nou pas în care să-și testeze limitele.
Vedeta a crescut la oraș, dar se bucură și de viața la sat, așa că nu o sperie ideea de a face parte din niciuna dintre echipe. ”În viață, vorbim de evoluție, doar în astfel de momente. Eu mi-am dorit să învăț mai multe lucruri despre mine, să văd cum reacționez în situații limită.

Andreea AntonescuDupă această experiență, sunt sigură că vor fi schimbări: îmi voi da seama că sunt răsfățată, din anumite puncte de vedere. Totodată, dacă ar fi să câștig, nu cred că există vreo persoană care nu s-ar bucura de suma de bani pusă în joc”, a spus fermecătoarea Andreea Antonescu. O cântăreață care a revoluționat industria muzicală din România, cu o carieră impresionantă, începută de la o vârstă fragedă, o mamă atentă la grijile fetiței ei și o luptătoare decisă să-și depășească limitele. Ea este noua concurenta din reality-showul “Ferma. Orășeni vs Săteni”.

ARTICOLE SIMILARE

Globurile de Aur | Cele mai sexy rochii din toate timpurile

Andreea Damian

Cristina Cepraga a ratat un proiect în România și a rămas blocată aici

Tabu Tabu

Cadouri Bestseller de mărțișor pentru femeile speciale din viata ta

Tabu Tabu

Cea mai puternică femeie a zodiacului

Andreea Damian

Quentin Tarantino și Uma Thurman au îngropat securea războiului după 15 ani

Andreea Damian

Cazurile de anorexie la copiii de opt ani s-au dublat în ultimul deceniu

realitatea

Scrie un comentariu