Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Andreea Antonescu își testează limitele într-un reality-show

În adolescență a vrut ”să o lase papa la mare” când credea că ”Moș Crăciun e un tinerel”, iar odată cu trecerea anilor a ajuns la concluzia că cel mai ușor treci peste supărarea în cuplu când…”îl cerți cu vin”. Andreea Antonescu crede în provocări și în faptul că doar așa te poți dezvolta în viață, iar Ferma este un nou pas în care să-și testeze limitele.
Vedeta a crescut la oraș, dar se bucură și de viața la sat, așa că nu o sperie ideea de a face parte din niciuna dintre echipe. ”În viață, vorbim de evoluție, doar în astfel de momente. Eu mi-am dorit să învăț mai multe lucruri despre mine, să văd cum reacționez în situații limită.

Andreea AntonescuDupă această experiență, sunt sigură că vor fi schimbări: îmi voi da seama că sunt răsfățată, din anumite puncte de vedere. Totodată, dacă ar fi să câștig, nu cred că există vreo persoană care nu s-ar bucura de suma de bani pusă în joc”, a spus fermecătoarea Andreea Antonescu. O cântăreață care a revoluționat industria muzicală din România, cu o carieră impresionantă, începută de la o vârstă fragedă, o mamă atentă la grijile fetiței ei și o luptătoare decisă să-și depășească limitele. Ea este noua concurenta din reality-showul “Ferma. Orășeni vs Săteni”.

ARTICOLE SIMILARE

Spectacolele în aer liber ar putea fi reluate din 15 iunie. Iată în ce condiţii

Andreea Damian

Fiica cea mare a cuplului Dragoș Bucur și Dana, ex HI-Q face bani la 13 ani

Tabu Tabu

Andre Rieu pe scena din Piata Constitutiei!

realitatea

Top 5 trucuri de frumusețe, care vor șterge vârsta de pe fața ta

Andreea Damian

ANDREEA MARIN – cat de sexy e! Galerie 33 FOTO!

realitatea

Trend alert | Împletiturile se reinventează

Andreea Damian

Scrie un comentariu