Tabu
PEOPLE

Ce cadou își dorește Codin Maticiuc de ziua lui

Codin-maticiuc

Simpaticul om de afaceri care a început să investească în filme de lung metraj se pregătește să împlinească o vârstă rotundă. Codin Maticiuc a început anul jucând și producând “Miami Bici” și va face și partea a doua, însă acum se pregătește pentru ziua lui de naștere.
“Împlinesc 40 de ani. Acum, pe 5 octombrie. De obicei fac o super petrecere. Chiar am organizat câteva petreceri legendare. Anul trecut însă nu am făcut-o căci filmăm undeva în munți la un film care va apărarea probabil la anul. M-am gândit că mă voi revanșa anul acesta că tot e cifră rotundă. În contextul actual n-am s-o fac. În schimb apelez la toți prietenii mei din off-line și de aici din online să mă ajute să strâng bani pentru renovarea etajului 7 de la Fundeni. Am construit băile. Vreau să pot schimbă și mobilierul.

codin maticiuc aniversare Puteți dona efectiv oricât. Am pus eu o sumă target pentru că fac 40 de ani suntem peste 400.000 aici și m-am gândit să strâng 40k de euro adică 194526 de lei. Puteți dona sau puteți face același lucru cu ziua voastră. S-o donați cauzei care renovează spitale publice din bani privați. Intrați pe Galantom și ne gășiți sau doar lăsăți un comentariu mai jos că va doriți să faceți asta și va învățăm noi. Va mulțumesc tare mult și nu există cadou mai frumos pe care să mi-l imaginez. Dacă donați sau nu să știți că un share mă ajută să fac cunoscut acest lucru.
https://fundatiametropolis.galantom.ro/fundraisin…/view…

ARTICOLE SIMILARE

Fostul lui Gwyneth Paltrow a fost cu ea și cu Brad Falchuk în luna de miere din Maldive

realitatea

La ce facultate vrea să meargă Selly și ce note a luat la Bac

Tabu Tabu

Imagini rare din casa lui Jennifer Aniston din Bel Air

Andreea Damian

Liviu Vârciu și-a făcut schimbare de look în izolare

Tabu Tabu

A cheltuit 75.000 $ să semene cu Kylie Jenner, dar rezultatul a speriat-o și pe vedetă

Andreea Damian

OSCAR 2019: “Green Book”, marele câştigător/Rami Malek și Olivia Coleman cei mai buni ACTOR şi ACTRIŢĂ/Cuaron cel mai bun REGIZOR

realitatea

Scrie un comentariu