Tabu
PEOPLESlider

Eva Longoria dezvăluie secretele unei vieți fericite și echilibrate

Eva Longoria, devenită celebră datorită rolului din serialul Neveste disperate, a postat recent o fotografie în care apare relaxându-se cu picioarele pe masă.

Actrița în vârstă de 46 de ani a explicat că de șase ani trăiește o viață lipsită de stres pentru că respectă cinci reguli de aur. Vedeta a dezvăluit pe pagina ei de Instagram că atunci când a schimbat prefixul și-a impus un stil de viață echilibrat și sănătos. Ea își dorea enorm la vremea respectivă să aibă un copil și a conștientizat că obiceiurile nesănătoase erau cele care o împiedicau să devină mamă.

Și-a impus cinci reguli de aur pe care le-a respectat cu sfințenie. Iată care sunt acestea! Prima regulă este să ducă un stil de viață sănătos, cu mult sport, alimentație sănătoasă. A doua regulă este să facă de cel puțin cinci ori pe zi exerciții de respirație de relaxare. A treia regulă este să nu permită ca energiile negative să îi strice starea de spirit. A patra regulă este să petreacă mult timp în natură, meditând și relaxându-se. A cincea regulă este să nu facă decât ceea ce îi place și să renunțe la ”trebuie” din viața ei. Longoria spune că așa a scăpat de riduri, chipul i-a devenit mai luminos, somnul mai liniștit și viața mai frumoasă.

ARTICOLE SIMILARE

Societatea consideră naşterea naturală o ruşine – Instagram interzice pozele din timpul travaliului

realitatea

Cum să-ți îngrijești pielea după îndepărtarea tatuajului cu laser?

Andreea Damian

Vin Diesel pregătește Fast & Furious 9 cu o echipă de producţie feminină

Andreea Damian

Jocul pe calculator care încurajează violul a stârnit furie în rândul femeilor

Andreea Damian

Cerb găsit mort în Thailanda cu 7 kg de plastic și lenjerie intimă în stomac

Andreea Damian

Tricouri Versace, criticate în China pentru că identifică Hong Kong și Macao ca fiind țări

Andreea Damian

Scrie un comentariu