Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Eva Longoria dezvăluie secretele unei vieți fericite și echilibrate

Eva Longoria, devenită celebră datorită rolului din serialul Neveste disperate, a postat recent o fotografie în care apare relaxându-se cu picioarele pe masă.

Actrița în vârstă de 46 de ani a explicat că de șase ani trăiește o viață lipsită de stres pentru că respectă cinci reguli de aur. Vedeta a dezvăluit pe pagina ei de Instagram că atunci când a schimbat prefixul și-a impus un stil de viață echilibrat și sănătos. Ea își dorea enorm la vremea respectivă să aibă un copil și a conștientizat că obiceiurile nesănătoase erau cele care o împiedicau să devină mamă.

Și-a impus cinci reguli de aur pe care le-a respectat cu sfințenie. Iată care sunt acestea! Prima regulă este să ducă un stil de viață sănătos, cu mult sport, alimentație sănătoasă. A doua regulă este să facă de cel puțin cinci ori pe zi exerciții de respirație de relaxare. A treia regulă este să nu permită ca energiile negative să îi strice starea de spirit. A patra regulă este să petreacă mult timp în natură, meditând și relaxându-se. A cincea regulă este să nu facă decât ceea ce îi place și să renunțe la ”trebuie” din viața ei. Longoria spune că așa a scăpat de riduri, chipul i-a devenit mai luminos, somnul mai liniștit și viața mai frumoasă.

ARTICOLE SIMILARE

Gucci își ia revanșa după acuzațiile de rasism. Este cea mai inteligentă mișcare a brandului de modă

Andreea Damian

Liviu Vârciu și-a făcut schimbare de look în izolare

Tabu Tabu

Cele 8 alimente de evitat în timpul menopauzei

Andreea Damian

Ducii de Cambridge au un nou membru în familie

Andreea Damian

Mariajul lui Pink, „pe butuci” din cauza carierei

Andreea Damian

N-ai să crezi unde a susținut Paula Hriscu primele concerte după izolare

Tabu Tabu

Scrie un comentariu