Tabu
Image default
PEOPLESlider

Eva Longoria dezvăluie secretele unei vieți fericite și echilibrate

Eva Longoria, devenită celebră datorită rolului din serialul Neveste disperate, a postat recent o fotografie în care apare relaxându-se cu picioarele pe masă.

Actrița în vârstă de 46 de ani a explicat că de șase ani trăiește o viață lipsită de stres pentru că respectă cinci reguli de aur. Vedeta a dezvăluit pe pagina ei de Instagram că atunci când a schimbat prefixul și-a impus un stil de viață echilibrat și sănătos. Ea își dorea enorm la vremea respectivă să aibă un copil și a conștientizat că obiceiurile nesănătoase erau cele care o împiedicau să devină mamă.

Și-a impus cinci reguli de aur pe care le-a respectat cu sfințenie. Iată care sunt acestea! Prima regulă este să ducă un stil de viață sănătos, cu mult sport, alimentație sănătoasă. A doua regulă este să facă de cel puțin cinci ori pe zi exerciții de respirație de relaxare. A treia regulă este să nu permită ca energiile negative să îi strice starea de spirit. A patra regulă este să petreacă mult timp în natură, meditând și relaxându-se. A cincea regulă este să nu facă decât ceea ce îi place și să renunțe la ”trebuie” din viața ei. Longoria spune că așa a scăpat de riduri, chipul i-a devenit mai luminos, somnul mai liniștit și viața mai frumoasă.

ARTICOLE SIMILARE

Meghan Markle și-a lansat colecția de haine

Andreea Damian

Laurențiu Reghecampf, primele declarații în scandalul divorțului!

Andreea Damian

House of Gucci | Lady Gaga și maratonul de modă extravagant de pe covorul roșu

Andreea Damian

Adela Pârvu s-a căsătorit a doua oară. Cum arată soțul ei

Andreea Damian

Tocuri cui și o fustă de 4.000 de dolari: costumul de grădinărit al Melaniei Trump

realitatea

Fotografie cu Sorin Onisor – Sufletul satului romanesc: Maramures (episodul 1)

realitatea

Scrie un comentariu