Tabu
PEOPLESlider

Dana Săvuică a refăcut ședința foto cu iepurași

Este sexy, are 50 de ani, este mamă și a avut o mulțime de realizări. Dana Săvuică este o prezența exotică și acum, după 20 și ceva de ani de când a pozat pentru celebra revistă cu iepurași care la noi în țară s-a închis de ceva vreme, din păcate.
Dana Săvuică a acceptat acum ceva ani să pozeze pentru revista cu iepurași și a pozat tocmai în Statele Unite ale Americii. Iar acum a acceptat să apară din nou în același pictorial și cu această ocazie a scos de la naftalină și niște imagini incendiare.

dana savuica in urma cu peste 20 de ani“La îndemnul echipei lui Măruță am realizat un remake după pictorialul meu ca prima româncă în nr.1 al revistei Playboy. Mulțumesc fostului Redactor șef al revistei Eddie Tone și fotografului Cătălin Muntean pentru realizarea acestei ședințe foto. În link este apariția mea ieri Live în emisiune și povestea spusă sub privirea atentă a lui Cătălin Măruță. Curând, pozele de la ședința foto! Aici am adăugat câteva amintiri de la lansarea revistei Playboy România în octombrie 1999! Anii trec, amintirile le putem retrezi la viață”, a povestit fermecătorul model pe paginile ei de socializare. Iar dacă vreți mai multe întrați pe pagina ei de facebook.

ARTICOLE SIMILARE

Gretta a renunțat la sport ca să facă muzică

Tabu Tabu

Din ce fac Delia și soțul ei bani acum? Au dat lovitura în pandemie

Andreea Damian

Gina Pistol, primul mesaj după ce a născut. Nu și-a putut reține lacrimile

Andreea Damian

Momentul în care Sharon Stone a izbucnit în lacrimi

Andreea Damian

NEAGU DJUVARA – Tineretea tine de caracter

realitatea

Un gigant de modă francez nu va mai angaja fotomodele minore

Andreea Damian

Scrie un comentariu