Tabu
PEOPLE Slider

Inna, look nou într-un videoclip spectaculos

inna

Simpatica solistă revine în atenția fanilor ei din țară dar și de pretutindeni cu noi surprize. Pentru că Inna a lansat ”Pretty Thoughts” în colaborare cu Henri Purnell cu un videoclip spectaculos în care o veți vedea pe românca noastră care are un nou look.
Inna revine cu o nouă colaborare pentru ”Pretty Thoughts”, o nouă piesă dance produsă de Nobody Cares, cu Henri Purnell, un tânăr muzician din Germania. ”Pretty Thoughts” vorbește despre cum poți să treci peste o relație care s-a încheiat. Piesa a fost lansată cu lyric video pe contul oficial al lui Henri Purnell și cu un super performance video pe canalul de YouTube al Innei.

INNA @ RADAR1Videoclipul spectaculos a fost filmat de Alexandru Mureșan în Core by Radar, un fuselaj impresionant de Boeing 737 transformat într-o instalație de new media art unică în lume. Aceasta a fost concepută de Radar și dezvoltată împreună cu studiouri și artiști independenți ce îmbină arta cu tehnologia și în colaborare cu Romaero. ”A fost o super experiență, mi-a plăcut să filmez într-un setup atât de cool și impresionant la Core by Radar! Enjoy ”Pretty Thoughts!”, a spus solista. De curând, Inna a lansat o colaborare cu Michael Calfan pentru piesa ”Call Me Now”. Anul acesta, a lansat single-urile ”Not My Baby” și ”Read My Lips”, feat. Farina, dar și ”Sober”, “Nobody”, ”VKTM” cu Sickotoy și TAG și ”Discoteka” cu Minelli.

ARTICOLE SIMILARE

Odată cu apariția seriei trei din The Crown, toată lumea și-a amintit de pălăria roz cu flori a Reginei

realitatea

Amazon a trimis exemplare din noua carte semnată Margaret Atwood mai devreme, din greșeală

realitatea

Descopera beneficiile sexului tantric!

realitatea

Cum să folosești alcoolul sanitar ca dezinfectant împotriva coronavirusului

Andreea Damian

16 trucuri pentru bucătărie despre care cu siguranță nu știați

Andreea Damian

CM Fotbal Feminin: jucătoarea care la 41 de ani a stabilit două recorduri mondiale

Andreea Damian

Scrie un comentariu