Home > Slider > „Ginerele” Andreei Esca, rupt cu bătaia la Mamaia. Alexia Eram a asistat îngrozită

„Ginerele” Andreei Esca, rupt cu bătaia la Mamaia. Alexia Eram a asistat îngrozită

Mario Fresh

Mario Fresh, iubitul Alexiei Eram, a fost bătut crunt de către șase agresori în parcarea unui club de pe Litoral. Printre victime s-a aflat și artistul Jador dar și un cameraman de 16 ani. Din păcate, fiica Andreei Esca a fost martoră la nefericitul eveniment.

De la ce a pornit scandalul

Duminică dimineață, cântărețul Mario Fresh, artistul Jadore și Alexia Eram se aflau în parcarea unui club din Mamaia. Mai mulți atacatori s-au năpustit asupra tinerilor, care au fost stâlciți în bătaie. Din fericire nu a fost necesară intervenția ambulanței.

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, a asistat la tot evenimentul și a început să țipe îngrozită, iar potrivit martorilor, datorită strigătelor acesteia agresorii au încetat.

Se pare că Mario Fresh și prietenii săi au fost bătuți cu bestialitate pentru că a dorit să se așeze la aceeași masă VIP la care doreau și agresorii. Alexia a declarat anchetatorilor că agresorii ar fi țipat la un moment dat „Aduceți săbiile din mașină!”. Victimele au spus polițiștilor că nu se cunoșteau cu agresorii și nu au avut divergențe cu ei în club.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Poliției din Mamaia, unde au depus plângere. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, au anunțat, oficial, polițiștii constănțeni.

Articole asemanatoare
cristina cioran a dansat in masina
Cum a arătat primul party monden dat de Andreea Esca într-o parcare după izolare
alexia-eram-fiica-andreea-esca
Alexia Eram lansează o colecție nouă de haine
andreea esca
Andreea Esca, aniversare specială în familie
alexia eram
Alexia Eram a publicat imaginea cu care a încins internetul

Comenteaza acest articol

„Ginerele” Andreei Esca, rupt cu bătaia la Mamaia. Alexia Eram a asistat îngrozită

by Andreea Damian   1 min
0