Home > beauty > Kanye West vrea să rivalizeze cu soția sa, Kim Kardashian și lansează o linie de cosmetice

Kanye West vrea să rivalizeze cu soția sa, Kim Kardashian și lansează o linie de cosmetice

Kanye West

Kanye West lansează o serie de produse cosmetice și de îngrijire personală. Fără îndoială, inspirațiile sale sunt soția sa, Kim Kardashian, și sora ei, Kylie Jenner, care au un succes răsunător în industria de beauty.

Rapperul american a colaborat cu Adidas pentru a crea linia de fashion Yeezy. Acum se crede că rapperul dorește și o linie de cosmetice cu același nume. Colecția va include produse de machiaj, gene false, măști faciale, lacuri de unghii și creme hidratante, precum și geluri de baie, uleiuri de corp și cremă de ras, potrivit TMZ .

Recent, Revista Forbes l-a adăugat pe Kanye West pe lista celor mai bogați oameni din lume. Prestigioasa revistă i-a estimat averea la 1,3 miliarde de dolari. Dar rapperul este convins că are de fapt mai mult cu 3,3 miliarde de dolari.

Forbes i-a evaluat activele din firma „Kanye, Inc”, și a luat în calcul și colaborarea sa cu Adidas, casa de discuri G.O.O.D. și proprietățile sale. Estimarea a scăzut datoriile și bunurile care nu pot fi transformate în bani lichizi, arată sursa citată.

Articole asemanatoare
Kanye West
Kanye West, președintele SUA? Anunțul-bombă de pe Twitter
De ce Kylie Jenner nu mai este cea mai tânără miliardară?
Kim Kardashian
Kim Kardashian, prea sexy pentru slujba de duminică a soțului ei
kim kardashian
Cum arată casa de 20 de mil. $ a lui Kim Kardashian

Comenteaza acest articol

Kanye West vrea să rivalizeze cu soția sa, Kim Kardashian și lansează o linie de cosmetice

by Andreea Damian   1 min
0