Tabu
FASHION

Cum porți inul și bumbacul – vedetele verii

Inul și bumbacul sunt materiale care permit pielii să respire. Dacă te știi cu probleme cu transpirația sau ai pielea mai sensibilă, este obligatoriu să porți acest materiale naturale.

Amândouă sunt materiale care se întrețin ușor, se usuca foarte bine, iar rochița ta de in sau de bumbac, dacă o vei așeza udă – dar nestoarsă –  pe un umeraș, nici nu mai are nevoie să fie călcată!

Odată cu venirea verii, ne dorim ținute răcoroase, lejere, care să ne ajute să facem față temperaturilor ridicate.Totodată, nu putem renunța nici la liniile elegante sau de birou, care ar trebui să se regăsească în vestimentația pe care o purtăm la serviciu.

Sunt materiale versabile

Piesele vestimentare din in se pot gasi într-o varietate incredibilă de culori sau modele și se adaptează continuu tendințelor. O linie de in conține rochii, bluze, pantaloni, sacouri, compleuri, etc. Rochiile de in sunt adaptabile, putându-se purta la serviciu, la o ieșire în oras dar și la o plimbare romantică de seară. Accesoriile pot face totul! Inul este perfect pentru vacanță, datorită lejerității și confortului oferit.

Rochiile de bumbac sunt dorite de toate femeile. Culoarea, textura, stilul și accesoriile potrivite, pot transforma orice rochie de bumbac într-o tinuta perfectă pentru o petrecere în grădină sau pentru un eveniment de zi. Hainele de bumbac sunt ideale pentru zilele toride de vară.

Un atu puternic al hainelor din in sau din bumbac este simplitatea lor! Această simplitate le transformă în cele mai versatile piese vestimentare existente, ele putându-se asorta ușor cu o mare varietate de pantofi sau sandale, poșete, curele, bijuterii, pălării și chiar pulvere și esarfe inspirate.

ARTICOLE SIMILARE

Cele mai mari nume din lumea modei, la gâtul tău

realitatea

De ce miresele celebre nu mai poartă rochii albe la propria nuntă

Andreea Damian

GAP la Băneasa Shopping City

realitatea

Moda româneascã uimeşte vestul. Encore!

Protestul neașteptat al unui model în timpul prezentării Gucci: „Sănătatea mintală nu este modă”

Andreea Damian

Top 5 Cele mai neobişnuite modele!

Scrie un comentariu