Home > Agenda > Liam Neeson va juca în „Bărbați în negru”

Liam Neeson va juca în „Bărbați în negru”

liam neeson

Producătorii seriei „Men în Black” (Bărbați în negru) pregătesc o surpriză pentru fani. Actorul Liam Neeson se află în negocieri pentru a se alătura lui Chris Hemsworth și Tessei Thompson în viitorul spinoff “Men in Black”, produs de Sony. F. Gary Gray, care a regizat „Straight Outta Compton” și „The Fate of the Furious”, a semnat deja pentru regia noului film.

Filmările pentru noul proiect vor începe în această toamnă, iar lansarea e programată pentru 17 mai 2019. Steven Spielberg va fi producător executiv.

https://twitter.com/DiscussingFilm/status/998989970571489280

Filmul original, din 1997, cu Will Smith și Tommy Lee Jones, în rolurile a doi agenți secreți ai organizației Men in Black, care apără Pământul de răufăcătorii intergalactici, a avut un imens succes și a avut deja două continuări.

Liam Neeson, în vârstă de 65 de ani, ar urma să joace rolul șefului agenției MIB din Marea Britanie. Rolul ar fi o schimbare de ritm pentru veteranul star, cunoscut pentru rolurile sale de acțiune din franciza “Taken”, din “Non-Stop” și, recent, din “The Commuter”. Cel mai recent rol comic al său a fost cel al răufăcătorului din “A Million Ways to Die in the West”. Următorul său film este “Widows”, în regia lui Steve McQueen.

Liam Neeson a făcut un rol remarcabil în filmul „Lista lui Schindler” (1993), produs de același Steven Spielberg. Mai amintim seria de succes „Taken”, unde Liam Neeson îl interpretează pe fostul agent CIA Bryan Mills, de „The Grey” sau „Non Stop”.

Articole asemanatoare
Lily Allen
Cum răspunde Lily Allen lui Liam Neeson pentru comentariile rasiste
Liam Neeson: “Am mers pe străzi cu o bâtă, sperând să găsesc un bărbat de culoare, ca să-l omor”
Liam Neeson
Un nou necaz s-a abătut asupra lui Liam Neeson, la 10 ani de la moartea soției sale
Liam Neeson
Liam Neeson și povestea cutremurătoarea a morții soției sale

Comenteaza acest articol

Liam Neeson va juca în „Bărbați în negru”

by Andreea Damian   1 min
0