Tabu
PEOPLESlider

Cabral, prima reacție după ce a fost înlocuit de Cosmin Seleși

„Ce spun românii”, emisiune moderată de Cabral, a fost scoasă din grilă de PRO TV. Îndrăgitul prezentator a anunțat recent că ia o pauza de la televizune, pentru că a obosit, și vrea să se dedice mai mult familiei.

Show-ul difuzat de la ora 18.00, de luni până vineri, a fost înlocuit cu emisiunea Batem palma?, moderată de Cosmin Seleși, emisiune concurs care se difuzează de luni până vineri, de la ora 18:00.

Cabral a avut o primă reacție după ce a fost înlocuit de fostul moderator de la Te cunosc de undeva. Prezentatorul recunoaște că nu i-a fost ușor să vadă cât a fost de apreciat de oameni.

„Am citit până acum un potop de comentarii despre Ce spun românii. Și, de ce să mint, mi-a cam dat cu niște palme transpirate și bătăi de inimă mai rapide să citesc cum atâția oameni apreciază o emisiune la care lucrez de șapte ani.

Șapte ani, da. Peste 1600 de episoade difuzate. Multă muncă. Dar și muuuulte familii mișto, mult râs și multe clipe de calitate. Deci… n-avea cum să nu crească inima-n echipa noastră și-n mine, citind atâtea aprecieri. Pentru care mulțumesc frumos.

În același timp… mi s-a cam creponat inima când am văzut reacțiile declanșate de noul proiect. Și regret că a fost așa primul val de comentarii. Și sper ca pe parcursul acestei săptămâni să se schimbe impresia.

Știu echipa care a produs emisiunea asta… și e o echipă bună și care știe ce face. Și-l știu și pe Cosmin. Și el știe ce face. Cred sincer că reacția asta inițială este legată de faptul că Ce spun românii a avut peste 1.600 de ediții pe post”, a scris Cabral pe pagina de Facebook.

ARTICOLE SIMILARE

Meghan Markle a supărat-o din nou pe regină

Andreea Damian

Biroul de presă al Melaniei Trump furios după ce rapperul T.I. a “dezbrăcat-o” pe prima doamnă

realitatea

Nevoia de modă incluzivă pentru persoanele cu dizabilități devine tot mai mare

Andreea Damian

Carmen Iohannis, apariție impecabilă la vot. Prima Doamnă a impresionat cu ținuta sa

Andreea Damian

Cazul morții lui Costin Mărculescu, tras la indigo cu cel al Cristinei Țopescu. Apropiații sunt șocați!

Andreea Damian

Cum arată fratele și mama lui George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan

Tabu Tabu

Scrie un comentariu