Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Cum arată fratele și mama lui George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan

Deși toată lumea îl știe drept soțul Andreei Bălan, George Burcea era înainte de această căsătorie un cunoscut actor și un reputat scriitor care a lansat câteva cărți de poezie. Însă puțini știu cum arată familia bărbatului, adică oamneii cu care este în relații foarte bune, fratele lui dar și mama acestuia, pe care o respectă și o iubește.

fratii burcea
fratii burcea

Deși este în scandal cu tatăl sau și s-a despărțit cu surle și trâmbițe de partenera sa Andreea Bălan, George Burcea este și el un personaj care are ce spune atât în teatru cât și film sau poezie. Însă pentru cei care nu știu, George își iubește familia, pe mama și fratele sau, care multă vreme au fost la Botoșani. Iată că zilele trecute cei doi frați au făcut un instatory publicând o imagine cu cei doi pe rețelele de socializare.

george burcea familie, mama si frate
george burcea familie, mama si frate

Burcea Cristian pare fratele mai mare al lui George. Acesta a bifat deja mai multe apariţii ca figurant în mai multe filme, jucând roluri de jandarm, poliţist şi soldat. În 2011, fraţii Cristian şi George Burcea au fost pe acelaşi platou de filmare, apărând ca soldaţi în pelicula olandeză Suskind, filmată în România. Cei doi se înțeleg minunat și nu au motive de ceartă. Probabil că George și-a luat fratele în București să-l împingă în față în showbizul românesc.

ARTICOLE SIMILARE

Personajul James Bond va rămâne bărbat, spun producătorii

Andreea Damian

Fotografie cu Sorin Onisor – Maramures

realitatea

Mii de oameni s-au mutat la “rivalul lui Facebook” – WT: Social făcut de fondatorul Wikipedia

realitatea

Fiica lesbiană a lui Jackie Chan a ajuns să doarmă pe sub poduri

Andreea Damian

Denisa de la Bambi, nuntă în secret! Primele imagini cu mireasa

Andreea Damian

15 ani de Grey’s Anatomy: îți mai amintești cum arătau actorii în primul episod? Iată transformarea!

Andreea Damian

Scrie un comentariu