Home > Slider > De ce Dani Oțil amână nunta cu Gabriela Prisăcariu

De ce Dani Oțil amână nunta cu Gabriela Prisăcariu

dani oțil

Cel mai îndrăgit prezentator de matinal de la noi ar fi trebuit anul acesta să se însoare cu modelul Gabriela Prisacriu. Dani Oțil va fi nevoit să amâne momentul căsătoriei din cauza probelemelor de sănătate care sunt în toată lumea. După ce matinalul Dani Oțil și-a cerut iubita în căsătorie pe când cei doi se aflau în ianuarie, în vacanța din Mexic, acum cei doi se văd nevoiți să suspende toate pregătirile de nuntă și să se concentreze asupra evenimentelor locale care au loc în țară.

gabriela prisacariu mireasa

gabriela prisacariu mireasa

În timpul emisiunii pe care o prezintă Dani a povestit că evenimentul se amână. Invitații Ecaterine şi Dimitri, care formează un cuplu și în viața reală, nu doar pe scenă au întrebat-o pe mireasă: „Apropo, Gabi, ce zici de colajul acesta, ţi-ar plăcea să îş asculţi la nuntă ta? Ţie cum ţi s-a părut”, a întrebat Ecaterine. „Îmi pare rău, dar, din cauza virusului, nuntă s-a amânat”, a fost răspunsul lui Dani Oţil. „Şi, ce părere are Gabriela despre lucrul acesta?”, a reacţionat cântăreaţa. „Păi, o să întrebăm virusul’, a spus prezentatorul, care a schimbat rapid subiectul întrebându-și invitații despre nuntă lor: Dar voi când vă căsătoriţi?’.

dani oril si gabriela prisacraiu

dani oril si gabriela prisacraiu

„Bună întrebare! Noi suntem deja amânaţi de un an de zile, dar… s-a tot amânat”, a spus Dimitri. „Eu cred că sunt şanse pe care ţi le dă natură încontinuu”, a spus Dani Oțil. La un moment dat, în urmă cu câteva săptămâni, Gabriela a venit în studioul emisiunii pentru a prezența câteva rochii de mireasă iar apoi fetele au aruncat buchetele de mireasă. Buchete pe care le-a prins Dani Oțil. Acestuia nu-i prea place să vorbească despre viață personală și nici despre iubitele din viață să. Așa că atunci când vine vorba despre informații legate de propria nuntă se închide într-o cochilie și nu mai vorbește.

Articole asemanatoare
La ce obiceiuri vechi s-a întors Dani Oțil după izolare
Dani Otil
Cum a reușit romanticul Dani Oțil să cucerească internetul cu câteva fotografii
dani oțil
N-ai să crezi ce au încercat Dani Oțil și iubita lui în izolare
antonia
Cum o ironizează Dani Oțil pe Antonia pe rețelele de socializare

Comenteaza acest articol

De ce Dani Oțil amână nunta cu Gabriela Prisăcariu

by Tabu Tabu   1 min
0