Tabu
Image default
PEOPLE Slider

De ce Dani Oțil amână nunta cu Gabriela Prisăcariu

Cel mai îndrăgit prezentator de matinal de la noi ar fi trebuit anul acesta să se însoare cu modelul Gabriela Prisacriu. Dani Oțil va fi nevoit să amâne momentul căsătoriei din cauza probelemelor de sănătate care sunt în toată lumea. După ce matinalul Dani Oțil și-a cerut iubita în căsătorie pe când cei doi se aflau în ianuarie, în vacanța din Mexic, acum cei doi se văd nevoiți să suspende toate pregătirile de nuntă și să se concentreze asupra evenimentelor locale care au loc în țară.

gabriela prisacariu mireasa
gabriela prisacariu mireasa

În timpul emisiunii pe care o prezintă Dani a povestit că evenimentul se amână. Invitații Ecaterine şi Dimitri, care formează un cuplu și în viața reală, nu doar pe scenă au întrebat-o pe mireasă: „Apropo, Gabi, ce zici de colajul acesta, ţi-ar plăcea să îş asculţi la nuntă ta? Ţie cum ţi s-a părut”, a întrebat Ecaterine. „Îmi pare rău, dar, din cauza virusului, nuntă s-a amânat”, a fost răspunsul lui Dani Oţil. „Şi, ce părere are Gabriela despre lucrul acesta?”, a reacţionat cântăreaţa. „Păi, o să întrebăm virusul’, a spus prezentatorul, care a schimbat rapid subiectul întrebându-și invitații despre nuntă lor: Dar voi când vă căsătoriţi?’.

dani oril si gabriela prisacraiu
dani oril si gabriela prisacraiu

„Bună întrebare! Noi suntem deja amânaţi de un an de zile, dar… s-a tot amânat”, a spus Dimitri. „Eu cred că sunt şanse pe care ţi le dă natură încontinuu”, a spus Dani Oțil. La un moment dat, în urmă cu câteva săptămâni, Gabriela a venit în studioul emisiunii pentru a prezența câteva rochii de mireasă iar apoi fetele au aruncat buchetele de mireasă. Buchete pe care le-a prins Dani Oțil. Acestuia nu-i prea place să vorbească despre viață personală și nici despre iubitele din viață să. Așa că atunci când vine vorba despre informații legate de propria nuntă se închide într-o cochilie și nu mai vorbește.

ARTICOLE SIMILARE

Femeia grațiată de Trump, în urma intervenției lui Kim Kardashian, a devenit model de lenjerie intimă

Andreea Damian

Cum elimini în siguranță ceva străin din ochi. Modul stupid care îți distruge vederea

Andreea Damian

Acces direct… la muzică | Premieră pe scena Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”

Andreea Damian

Cea mai veche pictură care spune o poveste are 44.000 de ani și a fost descoperită în Indonezia

Andreea Damian

Cum iti pregatesti corpul pentru vara

realitatea

Ce fată frumoasă are Anghel Iordănescu! Mezina selecționerului va da lovitura în televiziune

Andreea Damian

Scrie un comentariu