Home > Slider > Elton John se uită la televizor doar de Crăciun, când vorbește regina

Elton John se uită la televizor doar de Crăciun, când vorbește regina

elton john

Elton John a dezvăluit că nu se uită aproape niciodată la televizor și doar regina cu al său discurs de Crăciun îl convinge să-l deschidă.

Sir Elton John, de 71 de ani, ține televizorul mai mult închis ca să petreacă mai mult timp de calitate cu soțul său, David Furnish, și cei doi băieți ai lor, Zachary, de 7 ani, și Elijah, de 5 ani. În loc să piardă vremea în fața ecranului, cei patru se bucură de cadouri, joacă jocuri și ascultă colinde, notează Daily Mail.

„Crăciunul este un moment de pace și pentru familie, așa că să încercăm să petrecem împreună timp de calitate”, a declarat Elton John în timpul unei emisiuni de radio.

Cântăreţul e un mare admirator al reginei Elisabeta a II-a și nu ratează niciun discurs de-al ei, de mai bine de 30 de ani.

Întrebat ce îşi doreşte pentru anul 2019, Elton John a spus că vrea ca lumea să petreacă mai puţin timp cu telefoanele mobile pentru a avea mai mult timp de calitate pentru familie. „Îmi plac beneficiile pe care ni le-a oferit tehnologia, dar nu… nimic nu bate o conversație plină de viață și râsetele”, a adăugat el.

Cântărețul se bucură de un succes uriaș de cinci decenii încoace. În mod ironic, acesta se datorează, în mare parte, unui alt tip de tehnologie – serviciul de streaming. A împărtășit pe Instagram reușitele sale – 471 de milioane de difuzări pe Spotify.

Articole asemanatoare
michael jackson
Dezvăluiri incredibile. Michael Jackson era „bolnav mintal”
regina
Incident la Casa Regală. Regina Elisabeta a II-a și-a pălmuit nepotul la o petrecere
Elton John
Ducesa Meghan i-a făcut o ofertă de nerefuzat lui Elton John. Artistul a acceptat pe loc!
Un clip publicitar de Crăciun, un tribut adus lui Elton John, deosebit de emoționant

Comenteaza acest articol

Elton John se uită la televizor doar de Crăciun, când vorbește regina

by Andreea Damian   1 min
0