Tabu
PEOPLESlider

Theo Rose a dezvăluit motivul pentru care nu poartă inelul de logodnă

Theo Rose a fost cerută în căsătorie de Anghel Damian, în urmă cu ceva timp, iar logodna lor a fost ținută secret, până în momentul în care artista a decis să vorbească despre acest lucru.

Cu toate că a vorbit public despre momentul în care tatăl fiului ei i-a cerut mâna, Theo Rose nu a fost văzută cu inelul de logodnă pe deget și multă lume s-a întrebat care este motivul din spatele acestei decizii.

Recent, în cadrul unui podcast în care a fost invitată, Theo Rose a vorbit despre acest lucru, elucidând misterul.

Mai exact, artista nu poartă inelul de logodnă, deoarece, pur și simplu, nu este genul de fată care să poarte accesorii. Cu toate acestea, bijuteria este una cu mare însemnătate și o ține într-un loc special.

​„Nu a fost așa oficial (n.r.: cererea în căsătorie). Era un cadou de ziua mea. Noi, și așa, ne sărbătorim unul după altul și unul dintre cadouri a fost un inel, care avea gravat, în interior, un poem în limba franceză.

Mi-a zis și ce înseamnă și eu am uitat că nu l-am mai scos, demult, din cutie. E ceva lătăneț, așa, și e special. Îl țin frumos. L-am pus la loc de cinste la mine, în dressing. Se vede cutia cu inelul înăuntru, dar nu port accesorii, adică nu prea port de fel”, a mărturisit aceasta.

În cadrul unui alt podcast, Theo Rose a mărturisit că, în curând, se va căsători cu Anghel Damian, doar că petrecerea va avea loc peste ceva timp, fiind două evenimente separate. 

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Ucigașul din Toronto, Alek Minassian făcea parte dintr-un grup misogin care promova violența și violul

realitatea

CRBL se întoarce în România, după șase ani petrecuți în Spania

Andreea Damian

Trucuri de stil simple învățate de la franțuzoaice

Andreea Damian

Secretele unui machiaj care rezistă într-o zi caniculară

Andreea Damian

„Eu l-am făcut bărbat pe prințul Harry”. Femeia cu care ducele de Sussex și-a pierdut virginitatea face dezvăluiri picante

Andreea Damian

Veşti bune pentru fanii Matrix: revine pe marele ecran

Andreea Damian

Scrie un comentariu