Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Kate Middleton, „extrem de recunoscătoare” după prima doză de vaccin anti-Covid

Kate Middleton s-a alăturat milioanelor de britanici care au primit prima lor doză de vaccin anti-Covid-19. Ducesa de Cambridge este ultimul membru al familie regale care a primit vaccinul.

O fotografie realizată vineri, care o prezintă pe Kate în timp ce i se administrează vaccinul, a fost publicată sâmbătă după-amiază pe contul de Twitter al Palatului Kensington.

„Ieri am primit prima mea doză de vaccin (împotriva) COVID-19 la Science Museum din Londra. Sunt extrem de recunoscătoare faţă de toţi cei care joacă un rol în acest program (de vaccinare) – vă mulţumesc pentru tot ceea ce faceţi”, a transmis ducesa într-un mesaj care însoţeşte fotografia.

Cu mască, bluză albă şi jeanşi, Kate, în vârstă de 39 de ani, a fost fotografiată în timp ce era vaccinată în braţul stâng.

Este ultimul membru al familiei regale care s-a vaccinat anti-Covid

Prinţul William, duce de Cambridge, în vârstă de 38 de ani, nepot al reginei Elisabeta a II-a şi al doilea în linia de succesiune la tronul britanic, a anunţat pe Twitter, la 20 mai, că a fost inoculat cu prima doză a unui ser anti-COVD-19, publicând o fotografie cu momentul vaccinării sale, la acelaşi muzeu al ştiinţei din Londra.

Prinţul William s-a îmbolnăvit de COVID-19 în aprilie anul trecut, aproximativ în aceeaşi perioadă ca şi tatăl său, prinţul Charles, moştenitorul tronului britanic, deşi informaţia a fost dezvăluită public abia în luna noiembrie. Potrivit relatărilor din presă, prinţul William nu a dorit să provoace îngrijorare în rândul britanicilor, deşi simptomele cu care s-a confruntat au fost destul de severe.

ARTICOLE SIMILARE

Hollywood în 2021 ⎥ O nouă amânare a premierelor de film

Ciocîrlan

Dieta urmată de Beyonce este periculoasă, cred nutriționiștii

Andreea Damian

Proaspat tata de FETITA, Mihai Petre isi ia …PUSCA!

Bonnie Pointer, membru fondator al trupei Pointer Sisters, a murit la 69 de ani

Andreea Damian

Dana Săvuică a refăcut ședința foto cu iepurași

Tabu Tabu

Alice Cooper, „pact de moarte” cu soţia sa

Andreea Damian

Scrie un comentariu