Tabu
Image default
CULTURE Slider

Primul trailer pentru Frozen 2 o transformă pe Elsa într-o supereroină

Studiourile Disney au lansat ieri primul trailer pentru „Frozen 2“, continuarea celui mai de succes film de animaţie din istorie. A doua parte a animaţiei „Frozen/Regatul de succes“ este programată pentru lansare pentru 22 noiembrie.

Succesul înregistrat de Frozen a deschis drumul pentru două filmul scurte, un musical pe Broadway, mii de spectacole și a făcut milioane de copii să fredoneze versurile melodiei „Let it go” vreme de aproape 6 ani. Firește, o continuare a poveștii trebuia să se facă.

Primul trailer pentru „Frozen 2“ nu oferă însă foarte multe informaţii despre poveste. O schimbare este dată totuși de costumele Reginei Elsa şi a surorii ei, Anna. Elsa își exersează puterile de gheață pe o plajă cu valuri furioase. Anna iese la balcon pentru a asista la un spectacol magic și ciudat cu diamante de gheață, iar Kristoff se pregătește de luptă.

Dacă primul film a fost despre două surori care și-au căutat un drum în viață, „Frozen 2” arată că familia urmează să se confrunte cu un adversar mai mare. A, și Olaf este acolo.

În „Frozen 2“ îşi vor relua rolurile Kristen Bell (Anna), Idina Menzel (Elsa), Jonathan Groff (Kristoff) şi Josh Gad (Olaf), în timp ce Evan Rachel Wood şi Sterling K. Brown ar putea să se alăture distribuţiei.  De asemenea, revin în rolul de compozitori Kristen Anderson-Lopez şi Robert Lopez, după succesul „Let It Go“, recompensat cu un Oscar pentru Cel mai bun cântec original.

„Frozen” este cel mai de succes film de animaţie al tuturor timpurilor, având încasări de 1,5 miliarde de dolari. Filmul a luat premiul Oscar pentru cel mai bun film de animaţie şi pentru cea mai bună melodie originală, precum şi Globul de Aur pentru cel mai bun film de animaţie. Piesa „Let It Go” interpretată de Demi Lovato a devenit un adevărat fenomen pe YouTube. Cele trei variante oficiale ale piesei au strâns peste un miliard de vizualizări.

ARTICOLE SIMILARE

Barack și Michelle Obama divorțează?

Andreea Damian

Peter Jackson îşi vinde studioul de efecte speciale pentru 1,38 miliarde de euro

Andreea Damian

Istoria celor mai cunoscute jucarii sexuale: Dildo-ul si Vibratorul

realitatea

5 look-uri de la Oscar pe care le vei iubi

realitatea

5 ceaiuri pentru detoxifierea organismului după Sărbători

Andreea Damian

Șoc pentru Lavinia Pârva! Ce propunere indecentă a primit soția lui Ștefan Bănică

Tabu Tabu

Scrie un comentariu