Tabu
Image default
CULTURE Slider

Primul trailer pentru Frozen 2 o transformă pe Elsa într-o supereroină

Studiourile Disney au lansat ieri primul trailer pentru „Frozen 2“, continuarea celui mai de succes film de animaţie din istorie. A doua parte a animaţiei „Frozen/Regatul de succes“ este programată pentru lansare pentru 22 noiembrie.

Succesul înregistrat de Frozen a deschis drumul pentru două filmul scurte, un musical pe Broadway, mii de spectacole și a făcut milioane de copii să fredoneze versurile melodiei „Let it go” vreme de aproape 6 ani. Firește, o continuare a poveștii trebuia să se facă.

Primul trailer pentru „Frozen 2“ nu oferă însă foarte multe informaţii despre poveste. O schimbare este dată totuși de costumele Reginei Elsa şi a surorii ei, Anna. Elsa își exersează puterile de gheață pe o plajă cu valuri furioase. Anna iese la balcon pentru a asista la un spectacol magic și ciudat cu diamante de gheață, iar Kristoff se pregătește de luptă.

Dacă primul film a fost despre două surori care și-au căutat un drum în viață, „Frozen 2” arată că familia urmează să se confrunte cu un adversar mai mare. A, și Olaf este acolo.

În „Frozen 2“ îşi vor relua rolurile Kristen Bell (Anna), Idina Menzel (Elsa), Jonathan Groff (Kristoff) şi Josh Gad (Olaf), în timp ce Evan Rachel Wood şi Sterling K. Brown ar putea să se alăture distribuţiei.  De asemenea, revin în rolul de compozitori Kristen Anderson-Lopez şi Robert Lopez, după succesul „Let It Go“, recompensat cu un Oscar pentru Cel mai bun cântec original.

„Frozen” este cel mai de succes film de animaţie al tuturor timpurilor, având încasări de 1,5 miliarde de dolari. Filmul a luat premiul Oscar pentru cel mai bun film de animaţie şi pentru cea mai bună melodie originală, precum şi Globul de Aur pentru cel mai bun film de animaţie. Piesa „Let It Go” interpretată de Demi Lovato a devenit un adevărat fenomen pe YouTube. Cele trei variante oficiale ale piesei au strâns peste un miliard de vizualizări.

ARTICOLE SIMILARE

Lady Gaga organizează un concert caritabil pentru cei care luptă cu COVID-19

Andreea Damian

Ed Sheeran şi prinţul Harry, clip amuzant de Ziua Mondială a Sănătăţii Mintale, dar cu mesaj puternic

Andreea Damian

Fotografie cu Cristiana Apostol – Viseaza in Infrarosu si Zboara sub apa!

realitatea

Fotografie cu Sorin Onisor – Maramures

realitatea

Salt-N-Pepa și En Vogue au cântat împreună pentru Gala Billboard Music Awards 2018

realitatea

Fotografie Sorin Onisor – Marea Neagra (episodul 3)

realitatea

Scrie un comentariu