Tabu
Image default
PEOPLE

Prima vedetă de la noi suspectă de corona virus. S-a izolat deja împreună cu familia

Zilele trecute prezentatoarea de la televziunea națională Sonia Argint Ionescu a publicat un mesaj care a cam speriat jumătate din colegii ei de televiziune. Și asta pentru că prezentatoarea a intrat în contact la un interviu pe care l-a făcut cu o persoană care a fost testată pozitiv cu Corona virus.
Caz grav zilele trecute la televiziunea națională după ce la emisiunea “Vreau să fiu sănătos”, prezentată de Sonia Argint Ionescu a fost un invitat testat pozitiv cu Corona virus. Prezentatoarea a publicat un mesaj pe rețelele de socializare cu ce s-a întâmplat exact. “Dragii mei, zilele trecute mă bucuram teribil la vederea copacilor înfloriți și abia așteptam să dau o tură de parc în alergare. Doar că între timp am intrat în carantină la domiciliu. La fimările de luni am intrat în contact cu o persoană testată pozitiv COVID 19.
Evenimentele au decurs în felul următor:
• Luni, 9 martie: la filmări în studioul Televiziunii Române am stat de vorbă cu persoana respectivă. Nu am dat mâna și am discutat la o distanță de aprox . 1.5m distanță.
• Joi, 12 martie, ora 09:38 am fost informată că persoana respectivă are în familie un membru testat pozitiv. Din acel moment m-am autoizolat la domiciliu, unde sunt și acum – alături de soțul meu și cei doi copii.
• Astăzi, 13 martie, ora 09:11, am aflat că persoana cu care eu am intrat în contact luni, este și ea testată pozitiv.
Imediat am luat toate măsurile necesare, în conformitate cu legea:
1. Am anunțat DSP-ul, care mi-a comunicat că în lipsa simptomelor nu voi fi testată, motivul invocat fiind insuficiența testelor. 2. Am sunat toate persoanele cu care am intrat în contact de luni pana joi. Aș vrea să mai menționez un fapt, nici persoana cu care eu am intrat în contact și căreia astăzi i s-a confirmat că este testată pozitiv și nici eu nu prezentăm până în acest momemt simptome de boală. Vă rog mult ca în situația în care treceți prin ceva similar, să fiți responsabili și să acționați conform prevederilor legale. Așa cum am spus de la bun început în mod public, consider că aceasta este singura atitudine care trebuie avută. A ascunde așa ceva nu face decât să agraveze răspândirea bolii. Și cel mai important, trebuie să stați cât mai mult acasă, în izolare. Este singura soluție dovedită (!) care diminuează răspândirea acestui virus. În aceste momente, simțul civic este printre cele mai mari răspunderi pe care le avem. Sper ca atât eu cât și familia mea și toti oameni cu care am intrat in contact să fim bine și același lucru vă doresc și vouă. Vă voi ține la curent cu evoluția mea … deocamdată dansez prin casă și încerc să nu mănânc tot ce e în frigider.

ARTICOLE SIMILARE

Laura Cosoi a avut parte de o nouă aniversare în familie

Tabu Tabu

Diana Rigg, cunoscută pentru rolurile din Game of Thrones sau Avengers, a murit

Andreea Damian

Andreea Antonescu a făcut o glumă nesărată care o va costa 4000 de lei

Tabu Tabu

Ce fiică mare are Adriana Trandafir! Prin ce dramă a trecut actrița

Tabu Tabu

Delia din nou în vacanță. Ce destinație exotică a ales vedetă acum?

Tabu Tabu

Cu ce se ocupă acum Doinița Oancea

Tabu Tabu

Scrie un comentariu