Home > Agenda > Volumul de memorii al lui Prince va fi lansat în toamnă

Volumul de memorii al lui Prince va fi lansat în toamnă

Prince

Volumul de memorii al lui Prince, „The Beautiful Ones”, va fi lansat în octombrie, a anunțat luni Variety.

„The Beautiful Ones”, volumul de memorii pe care Prince l-a lăsat neterminat, va fi lansat pe 29 octombrie. Random House a anunţat luni că „The Beautiful Ones” va reprezenta manuscrisul cântărețului completat cu imagini rare, note explicative şi versuri.

Anunţată cu câteva săptămâni înainte de moartea lui, în 2016, cartea de 288 de pagini, lansată în parteneriat cu administratorii averii artistului, va cuprinde o introducere scrisă de Dan Piepenbring de la New Yorker, pe care Prince îl alesese drept colaborator. În 2018, agentul literar Esther Newberg a declarat pentru Variety că Prince a lasat peste 50 de pagini scrise de mână.

„«The Beautiful Ones» este povestea personală a transformării lui Prince Rogers Nelson în Prince pe care îl ştim: povestea unui copil care a absorbit lumea din jurul lui şi a creat o viziune artistică şi o viaţă, înainte ca hit-urile şi faima să îl definească”, a transmis Random House.

Cartea va urmări evoluţia lui Prince din copilărie, primii ani ca muzician şi până la celebritatea internaţională, fiind folosite scrierile lui, un album cu fotografii al artistului și versuri scrise de mână de el pentru multe dintre piesele emblematice, care au fost păstrate în Paisley Park.

Introducerea lui Piepenbring va pune accent pe ultimele zile din viața interpretului, „un moment în care artistul american se gândea profund la modul în care să dezvăluie lumii mai multe despre el și despre ideile sale, păstrând în același timp misterul și mistica pe care o cultivase atât de atent”.

Prince a murit pe 21 aprilie 2016, la vârsta de 57 de ani, din cauza unei supradoze accidentale de medicamente.

 

Articole asemanatoare
prince
Volumul de memorii lăsat neterminat de Prince scoate la iveală ciudățeniile unui geniu muzical
Singura înregistrare a piesei Nothing Compares 2 U cântată de Prince e incredibilă
prince
Verdict în cazul morții lui Prince. Cine se face vinovat de decesul artistului
Selah Sue: cerinţe pentru concertul de la Bucureşti!

Comenteaza acest articol

Volumul de memorii al lui Prince va fi lansat în toamnă

by Andreea Damian   1 min
0