Tabu
Image default
CULTUREPEOPLESlider

Cum își cheltuiește familia Trump miliardele de dolari

O anchetă The New York Times a dezvăluit că Donald Trump nu și-a făcut singur averea, dar tatăl său și-a susținut afacerile care nu au reușit în anii 1990 cu sute de milioane de dolari. Averea președintelui este estimată în prezent la 2,1 miliarde de dolari – în scădere cu un miliard de dolari de la începutul pandemiei.

Și asta ca să nu mai vorbim de averile personale ale copiilor săi adulți: Eric Trump, de 36 de ani, deține între 150 și 300 de milioane de dolari, Donald Trump Jr, de 42 de ani, are o avere de 200 de milioane de dolari, iar Tiffany Trump, de 26 de ani, 600.000 de dolari. Ivanka Trump , care își conduce propria afacere, are cea mai mare avere dintre toți copiii lui Trump. Ea și soțul ei, Jared Kushner, au o avere comună estimată la 762 de milioane de dolari, potrivit CNN, citând documente financiare oferite de Casa Albă.

Asta înseamnă, așadar, că întreaga avere a familiei Trump ar putea depăși aproximativ 3 miliarde de dolari.De la locuințe scumpe și taxe de școlarizare uriașe până la cumpărături de lux și o flotă proprie de avioane, iată pe ce a cheltuit familia președintelui milioane de dolari.

Potrivit rapoartelor, Donald Trump a câștigat între 597.396.914 dolari la 667.811.903 dolari între ianuarie 2016 și primăvara anului 2017. Aproximativ 42 de milioane de dolari din averea lui Trump provin de la firmele sale de marcă – Trump Hotel Management & Licensing Business și Trump Product Licensing, iar 38 de milioane de dolari provin din exploatațiile sale de ospitalitate. Și 455 milioane de dolari din avere constă în numerar, trofee, active personale – 160 de milioane de dolari reprezintă numerar și active lichide în special, potrivit Forbes.

Citește continuarea pe Tabuhighlife.ro

ARTICOLE SIMILARE

Alicia Keys își va publica memoriile într-o carte care va apărea în noiembrie

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei de 7 septembrie

realitatea

Obiceiuri inofensive care fac femeile să se îmbolnăvească mai des

Andreea Damian

Clanul Sopranos la 20 de ani: James Gandolfini – tatăl anti-eroilor simpatici

realitatea

Licitație de artă: Comorile din colecția Aïdei Aznavour-Garvarentz

Ciocîrlan

Ce trebuie sa stii atunci cand tii dieta

realitatea

Scrie un comentariu