Tabu
CULTURE PEOPLE Slider

Cum își cheltuiește familia Trump miliardele de dolari

Trump

O anchetă The New York Times a dezvăluit că Donald Trump nu și-a făcut singur averea, dar tatăl său și-a susținut afacerile care nu au reușit în anii 1990 cu sute de milioane de dolari. Averea președintelui este estimată în prezent la 2,1 miliarde de dolari – în scădere cu un miliard de dolari de la începutul pandemiei.

Și asta ca să nu mai vorbim de averile personale ale copiilor săi adulți: Eric Trump, de 36 de ani, deține între 150 și 300 de milioane de dolari, Donald Trump Jr, de 42 de ani, are o avere de 200 de milioane de dolari, iar Tiffany Trump, de 26 de ani, 600.000 de dolari. Ivanka Trump , care își conduce propria afacere, are cea mai mare avere dintre toți copiii lui Trump. Ea și soțul ei, Jared Kushner, au o avere comună estimată la 762 de milioane de dolari, potrivit CNN, citând documente financiare oferite de Casa Albă.

Asta înseamnă, așadar, că întreaga avere a familiei Trump ar putea depăși aproximativ 3 miliarde de dolari.De la locuințe scumpe și taxe de școlarizare uriașe până la cumpărături de lux și o flotă proprie de avioane, iată pe ce a cheltuit familia președintelui milioane de dolari.

Potrivit rapoartelor, Donald Trump a câștigat între 597.396.914 dolari la 667.811.903 dolari între ianuarie 2016 și primăvara anului 2017. Aproximativ 42 de milioane de dolari din averea lui Trump provin de la firmele sale de marcă – Trump Hotel Management & Licensing Business și Trump Product Licensing, iar 38 de milioane de dolari provin din exploatațiile sale de ospitalitate. Și 455 milioane de dolari din avere constă în numerar, trofee, active personale – 160 de milioane de dolari reprezintă numerar și active lichide în special, potrivit Forbes.

Citește continuarea pe Tabuhighlife.ro

ARTICOLE SIMILARE

Rihanna își reinventează spectacolul Savage X Fenty în plină pandemie: „Sunt mândră de echipa mea”

Andreea Damian

ADEVARUL despre pelerinajul IULIEI la manastiri / Galerie FOTO

realitatea

Egiptenii au inventat albastrul / Istoria fabuloasă a acestei culori

Ciocîrlan

Omul Cu Şobolani: Acum, fără caterincă!

Activitatea săptămânală care îmbunătățește sănătatea și starea de bine a organismului

Andreea Damian

Viola Davis: nu toate femeile active sexual arată ca nişte modele

realitatea

Scrie un comentariu