Tabu
PEOPLE

Cum are grijă solista Ruby de câinii ei

Se știe că Ruby – Ana Claudia Grigore, pe numele ei adevărat, este o mare iubitoare de animale, de căței și pisici. Pentru ea, Sachin nu este un cățel, artista considerându-l copilul ei. Solista a ales să-i ofere educație cu ajutorul lui Mihai Nae, unul dintre cei mai buni dresori canini din Europa.
“Sachin este extrem de important pentru sufletul meu, de aceea am decis să lucrez cu cel mai bun specialist în domeniu. Și nu m-am înșelat în privința dresorului Mihai Nae, colaborarea cu el fiind una extrem de facilă – vorbim aceeași limbă iar Sachin absoarbe educația ca un burete. Ședințele la care particip sunt balsam pentru sufletul meu, sunt reconfortante, cu rezultate uimitoare, Sachin este din ce în ce mași ascultător și mai fericit”, spune celebra artistă. Cei doi au realizat un proiect inedit, Mihai Nae feat. Ruby iar noi am realizat un interviu cu Mihai Naie.

ruby si mihai naie
ruby si mihai naie

Tabu: Cum e colaborarea cu Ruby, cum e ea că “mămică” de cățel?
Mihai Nae: Ruby este un om de nota 10. Este veselă are un vibe foarte pozitiv. Spre surprinderea mea mă ascultă și deja a început să aibă rezultate cu Sachin. Ca și mămică de cățel este iubitoare devotată, dar și exigentă.
Tabu: Ce tip de dresaj sau ce trebuie să-l înveți pe cățel?
Mihai Nae: Pentru Sachin a fost necesar dresajul de disciplină elementară, însă am început să îl învăț și câteva trucuri simpatice, cum ar fi să stea în două lăbuțe, să dea lăbuță la cerere… Șezi!, culcat!, așteaptă!, pas! sunt doar câteva dintre noțiunile învățate de Sachin până în prezent.
Tabu: În ce constă o ședință de dresaj – cât durează și cum decurge?
Mihai Nae: În fixarea comenzilor elementare de educație, pe care le lucrăm cca. 30 min de 3-4 ori pe săptămână.
Tabu: Câte astfel de ședințe ați făcut și ce a învățat cățelul?
Mihai Nae: 5 ședințe. Practic am intrat în cea de-a două lună de pregătire, care implică predarea către stăpân. Sunt foarte mulțumit de Ruby, ea dă randament și face echipă de succes și cu mine, dar și cu Sachin.

ruby si catelul alaturi de mihai nae
ruby si catelul alaturi de mihai nae

Tabu: Proiectul inedit de pe canalul tău de youtube, în care vei prezența aceste ședințe de dresaj, debutează alături de Ruby și Sachin. Mai ai pe listă și alte vedete?
Mihai Nae: Da.. încep proiectul cu Ruby. O să fie un serial cu Ruby și Sachin format din mai multe episoade. Voi continua cu Pepe alături de Gitano și Diego. Practic le voi oferi oamenilor ocazia să își vadă artiștii preferați acasă la ei, fără machiaje sau alte artificii, lucrând cu ai lor companioni.
Tabu: Oamenii / stăpânii de câini vor putea aplica singuri acasă elementele de dresaj pe care le vei prezenta în filmulețe?
Mihai Nae: Întotdeauna le spun oamenilor să nu încerce acasă ce văd la Tv. Fiecare câine are un ritm propriu, iar ca să îl accelerezi sau să îl înfrânezi îți trebuie capacitatea de a doza presiunea în funcție de acest ritm, astfel încât să nu îl forțezi psihic prea tare și să se închidă în el. Această capacitate nu o poți obține decât prin experiența cu câinii. De aceea este necesar să apelezi la specialiști, dresori cu experiență. Nu sfătuiesc pe nimeni să înceapă singur și neindrumat.

ARTICOLE SIMILARE

Vlăduța Lupău, primele declarații după ce a anunțat că este însărcinată a doua oară

Andreea Damian

Meghan Markle a înregistrat un record fantastic

Andreea Damian

Pharrell Williams, Kevin Hart și Minnie Driver au împărțit mii de mese gratuite persoanelor fără adăpost

realitatea

Andreea Bălan se iubește cu unul dintre cei mai cunoscuți sportivi români 

Andreea Damian

N-ai să crezi ce face George Burcea în plin divorț de Andreea Bălan

Tabu Tabu

Elena Băsescu, transformată total de operaţiile estetice! N-o mai recunoști – FOTO

Andreea Damian

Scrie un comentariu