Tabu
PEOPLESlider

Neti Sandu, agresată pe stradă: „M-a luat de păr să vadă dacă se smulge peruca”

Una dintre cele mai mari curiozități legate de Neti Sandu este dacă poartă sau nu perucă. Tocmai din acest motiv, la un moment dat, ea a fost agresată pe stradă, mai exact, cineva a tras-o de păr.

Un individ a vrut cu orice preț să afle dacă poartă sau nu perucă și a tras-o atât de tare, că vedeta a avut nevoie de ajutor de specialitate.

„M-a luat așa de păr să vadă dacă se smulge peruca, la coadă la prăjituri. A mai fost o filmare, unde un băiat în loc să dea mâna cu mine, m-a luat așa…să vadă dacă e părul meu”, a mărturisit Neti Sandu pentru viva.ro.

Ea susține că nu, nu are perucă, ci este pur și simplu norocoasă că are așa o podoabă capilară.

„Nimeni nu poate să accepte că e părul meu. Deși el mai crește, eu îl tund, îl vopsesc. Nu, nu e perucă, m-au văzut ei. Ei știu sigur, susțin mulți”.

„Am încercat să-mi schimb coafura. L-am lăsat și mai lung. Fiecare stilist pe care l-am avut a vrut să-mi schimbe tunsoarea. Mi s-a zis că părul trebuie filat și să vezi ce frumos o să stea și că trebuie neapărat mult mai fresh, mult mai diferit. I-am dat voie și după aceea m-am întâlnit cu colegii și nu m-au recunoscut, dar nimeni nu a zis «Îți stă mai bine, rămâi așa»”, a mai spus ea în interviul pentru sursa menționată mai sus.

ARTICOLE SIMILARE

15 combinații de culori perfecte pentru garderoba ta de iarnă

Andreea Damian

GIRL POWER: Sanna Marin – premierul Finlandei în vârstă de 34 de ani, cel mai tânăr premier din lume

Dora Constantinovici

Cum arată și cu ce se ocupă soția medicului Valeriu Gheorghiță

Andreea Damian

Tirada Pamelei Anderson la adresa lui Emmanuel Macron

Andreea Damian

Sorana Darclee de la ASIA are ADHD: „Mi-a afectat întreaga viață”

Andreea Damian

MEŞTERUL MANOLE – OPERĂ ROCK în concert – premieră cu casa închisă la Teatrul Naţional de Operetă şi Musical Ion Dacian şi nouă reprezentaţie pe 2 februarie

Tabu Tabu

Scrie un comentariu