Tabu
Image default
PEOPLESlider

Motivul pentru care Virgil Ianțu nu mai colaborează cu Ștefan Bănică Jr.. De ce s-au certat

Virgil Ianțu a vorbit despre cearta cu Ștefan Bănică Jr și despre modalitatea în care a reușit să lase trecutul în urmă și să revină la sentimente mai bune față de artist.

Prezentatorul de televiziune a fost invitatul lui Cătălin Măruță în cadrul podcastului pe care acesta îl susține săptămânal pe pagina contului personal de Youtube.

În podcast, Virgil Ianțu s-a confesat și a mărturisit că în prezent tensiunile dintre el și Ștefan Bănică Jr. au dispărut, însă nu poate fi vorba despre o prietenie între ei.

Vrigil Ianțu și Ștefan Bănică Jr. s-au cunoscut cu mulți ani în urmă, la Conservator. Au început să petreacă serile cântând și distrându-se alături de mai mulți colegi, până au realizat că dețin informațiile necesare pentru a forma o trupă.

Au colaborat timp de nouă ani în trupa The Fifties, iar apoi, din motive pe care Virgil Ianțu nu a dorit să le discute public, au pus capăt legăturii. Nu și-au vorbit luni întregi, însă în cele din urmă au găsit curajul de asta la aceeași masă pentru a vorbi deschis.

„Pe Ștefan l-am cunoscut la Conservator. Cântam la chitară împreună, ne-am plăcut, muzica ne-a împrietenit. Apoi ne-a venit ideea asta de a face grupul vocal, The Fifties. Ceea ce făceam noi acolo era la un nivel foarte ridicat din punct de vedere muzical, știam ce înseamnă armonie, știam ce înseamnă partituri. A ținut vreo nouă ani.”, a povestit Virgil.

Virgil Ianțu și Ștefan Bănică nu au mai colaborat din cauza tensiunilor și orgoliilor. Vedeta de televiziune nu a dat mai multe detalii, dar a subliniat că cel mai important lucru este că ambii și-au recunoscut greșelile.

„A fost un moment între noi care nu a căzut bine… După o vreme am găsit puterea de a sta la masă, de a vorbi. Nu ne-am vorbit câteva luni, ne vedeam, dar nu ne vorbeam, era nenatural, mai ales că jucam și în aceeași piesă la teatru”, a mai povestit Virgil Ianțu.

ARTICOLE SIMILARE

Povestea primei femei magician-balerină din România: „Am descoperit magia în Coreea de Sud”

Oana

Metoda prin care Monica Anghel a slăbit peste 30 de kilograme

Andreea Damian

Fenomenul Squid Game

Andreea Damian

Când revine Adela Popescu în televiziune

Andreea Damian

Profesorul de științe care a investit 80% din salariu în elevii săi a primit un premiu de un milion de dolari

Andreea Damian

Exerciţiul secret cu care Kate Middleton îşi menţine abdomenul tonifiat

Andreea Damian

Scrie un comentariu