Tabu
PEOPLESlider

Anamaria Prodan a postat prima imagine cu iubitul ei. Ce a declarat impresara despre noul bărbat din viața sa

Chiar dacă este în plin proces de divorţ de Laurenţiu Reghecampf, Anamaria Prodan are o relație cu un bărbat misterios. Recent, impresara a publicat prima imagine cu noul ei iubit.

Potrivit vestimentaţiei pe care o poartă, bărbatul provine dintr-o familie regală și e de origine arabă. Nu doar că vine dintr-o familie cu un rang înalt în societate, dar are și un statut financiar ridicat.

Imaginea publicată îi surprinde pe amândoi din spate, pentru că vedeta nu a vrut să-i arate complet identitatea partenerului său. După cum a declarat Prodanca, cei doi sunt foarte fericiți împreună, cu toate că oficial nu sunt iubiți.

„E un bărbat care îmi place, dar iubitul oficial să spun gata sunt cuplată, nu. Este un bărbat care îmi place în mod deosebit. Mie îmi place puterea la un bărbat, puterea adică să aibă demnitate. Domnul nu este român”, spunea ea despre bărbat.

Anamaria Prodan, prima declarație despre iubitul arab

Anamaria Prodan a rupt tăcerea și a făcut primele declarații despre iubitul arab, putred de bogat.

„E biroul șeicului, niciodată apartament. Zilele și nopțile, eu mi le petrec cu copiii mei. Locuiesc, deocamdată, în Snagov, cu copilul meu. Nu mai sunt tinerică să-mi petrec nopțile de la unul, la altul! Până când nu sunt o femeie divorțată, nu mă mut de acasă. Dar, da, este cât se poate de adevărat că sunt la alt LEVEL (nivel). Și voi anunța totul mândră cât de curând”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!.

ARTICOLE SIMILARE

Schimbări majore în juriul Vocea României. Doi antrenori vor ocupa același scaun

Andreea Damian

Secret Santa provoacă prea multă „anxietate” în rândul milenarilor

Andreea Damian

Prințul Harry spune că „Megxit” este un termen misogin

Andreea Damian

Cea mai toxică zodie. Îți otrăvește viața în fiecare zi

Andreea Damian

Ce apariție! Regina Letizia a Spaniei, superbă într-o rochie florală

Andreea Damian

Globurile de Aur 2020: Marii câștigători ai galei

Andreea Damian

Scrie un comentariu